«Στέλνουν φάκελο όταν χάνουν»

Η απολογία... εξπρές του Αχαρναϊκού για το «ύποπτο», σύμφωνα με την UEFA, ματς με την Ερμιονίδα.

Όσο πληθαίνουν οι φάκελοι της UEFA με «ύποπτους», σύμφωνα με την ίδια, αγώνες, τόσο η διαδικασία της απολογίας των εμπλεκόμενων γίνεται και πιο σύντομη. Το flnews.gr ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» την Πέμπτη (04/06) στην... 5λεπτη απολογία του Αχαρναϊκού για τον αγώνα της 3ης Μαΐου με την Ερμιονίδα (ήττα των «πράσινων» με 3-1)  και σας παρουσιάζει την υπερασπιστική γραμμή της ομάδας του Μενιδίου.

Αρχικά ο πρόεδρος της έδρας διάβασε το κατηγορητήριο και ανέφερε ότι τα δύο στοιχήματα που πονταρίστηκαν πολύ ήταν αυτά της ήττας του Αχαρναϊκού και της επίτευξης τουλάχιστον 4 τερμάτων. Ο νομικός της ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας στάθηκε στο γεγονός ότι δεν υπάρχει εμπλοκή ποδοσφαιριστών και ανέφερε: «Αυτές οι εκθέσεις συντάσσονται από στοιχηματικές εταιρείες. Όταν χάνουν τα λεφτά τους, τότε στέλνουν εκθέσεις. Στους όρους συμμετοχής αναφέρουν ότι αν ένας αγώνας αποδειχθεί ότι είναι χειραγωγημένος, τότε δεν πληρώνουν τους παίκτες. Όταν κερδίζουν οι εταιρείες δεν στέλνουν φάκελο».

Σε ερώτηση του δικαστή πώς υπήρξε τόσο μεγάλο ποντάρισμα στην επίτευξη τουλάχιστον τεσσάρων γκολ, ο Λίβας απάντησε:

«Δεν υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερα γκολ. Να ξέρετε, τα στοιχημάτα είναι μηδέν έως ένα γκολ, δύο έως τρία και τέσσερα έως έξι. Και 4-2 να ερχόταν ο αγώνας οι παίκτες θα πληρώνονταν». Ακολούθως ο πρόεδρος της έδρας ρώτησε τα υπόλοιπα μέλη αν έχουν ερωτήσεις, πήρε αρνητική απάντηση και η διαδικασία - εξπρές ολοκληρώθηκε. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την προσεχή εβδομάδα.

Last modified onΠαρασκευή, 05 Ιούνιος 2015 00:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep