Δημητρίου: «Μεγάλη μάχη»

Αχαρναϊκός και Αγροτικός Αστέρας οι ευχάριστες εκπλήξεις των μπαράζ σύμφωνα με τον Πέτρο Δημητρίου.

Ο δεύτερος γύρος των μπαράζ ανόδου και παραμονής ξεκινά και αν στα πλέι οφ οι ΑΕΚ, Ηρακλής έχουν «κλειδώσει» την πρώτη δυάδα, δεν ισχύει το ίδιο και στα πλέι άουτ, όπου αναμένεται μεγάλη μάχη. Ο πρώην τεχνικός του Αλίμου, Πέτρος Δημητρίου μίλησε στο flnews.gr για τους αγώνες κατάταξης και όπως τόνισε, οι δύο πρώτες στροφές του δεύτερου μισού αναμένεται να ξεκαθαρίσουν ποιος θα εγκαταλείψει την κατηγορία. Μάλιστα, χαρακτήρισε ευχάριστες εκπλήξεις τους Αχαρναϊκό, Αγροτικό Αστέρα σε πρώτο και δεύτερο όμιλο αντίστοιχα.

Για τη μάχη παραμονής στον νότο ο Δημητρίου ανέφερε:

«Η ευχάριστη έκπληξη του ομίλου είναι ο Αχαρναϊκός, ενώ μεγάλη πτώση παρουσιάζει ο Παναιγιάλειος. Θεωρώ, όμως ότι η 3η θέση θα παιχτεί μεταξύ της Καλλιθέας και του Ηρακλή Ψαχνών. Οι δύο επόμενες αγωνιστικές είναι καθοριστικές. Γίνεται μεγάλη μάχη. Η Ερμιονίδα με δύο ακόμα νίκες θα «καθαρίσει» την υπόθεση παραμονής, ενώ για τον Αχαρναϊκό ήταν τρίποντα – κλειδιά αυτά που κατέκτησε στο Αίγιο και στον Ταύρο. Κομβικό ματς για την Καλλιθέα θεωρώ αυτό στο Κρανίδι. Σε ό,τι αφορά στην ομάδα της Εύβοιας, δεν της αρκούν οι εντός έδρας νίκες. Πρέπει να πάρει αποτελέσματα και μακριά από το γήπεδό της για να προλάβει».

Για τον βόρειο όμιλο είπε:

«Η αποχώρηση του Πιερικού θα ανεβάσει το όριο παραμονής. Η φετινή σεζόν ήταν αυτή των αποχωρήσεων και οφείλει η Πολιτεία να κοιτάξει το ζήτημα αυτό, γιατί υπάρχουν πολλές ομάδες που δεν αντέχουν οικονομικά και δημιουργούν ανισότητες στο πρωτάθλημα. Για παράδειγμα εμείς χάσαμε την είσοδο στα πλέι άουτ λόγω δύο πόντων που χάσαμε με τον Πανηλειακό, ενώ άλλες ομάδες πήραν νίκες στα χαρτιά.

Ο Αγροτικός Αστέρας έκανε πολύ καλό ξεκίνημα και πλην του Πιερικού όλοι οι υπόλοιποι είναι κοντά. Έχει ακόμα πολύ δρόμο και δεν αποκλείεται η παραμονή να κριθεί εκεί ακόμα και στην τελευταία αγωνιστική».

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στα πλέι οφ τόνισε:

«Εκεί έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Παρότι η ΑΕΚ έχει μία πτώση αγωνιστικά μαζί με τον Ηρακλή είναι και με τα δύο πόδια στη Super League. Ήταν δύσκολο εξ αρχής να τους απειλήσει κάποιος. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε η βαριά ήττα του Απόλλωνα από την Παναχαϊκή, αν και όπως δείχνουν τα πράγματα η 3η θέση ίσως να μην παίξει ρόλο. Σίγουρα τα πλέι άουτ συγκεντρώνουν τώρα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Μία ψυχοφθόρα διαδικασία, γιατί μπορεί να υποβιβαστείς ενώ έχεις τερματίσει 5ος στο πρωτάθλημα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep