Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Τρεις με πλαστές ενημερότητες»

Ο Φωστήρας, ο Απόλλων 1926 και η Αναγέννηση Γιαννιτσών είχαν πλαστές ενημερότητες, σύμφωνα με τον αθλητικό Εισαγγελέα, Χάρη Λακαφώση.

Θέμα με τις ενημερότητες τριών ΠΑΕ της Football League προέκυψε σύμφωνα με την τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο του 2013 είχαν πλαστές ενημερότητες οι Φωστήρας, Απόλλων 1926 και Αναγέννηση Γιαννιτσών. Όπως ειπώθηκε:

«Μετά από έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα, Χάρη Λακαφώση και τη συνδρομή της οικονομικής αστυνομίας, του ταξίαρχου Βασίλη Κοντογιάννη και του τμηματάρχη Κυριάκου Μπραΐμη, αποκαλύφθηκαν οι 47 πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες, ανάμεσα στις οποίες είναι και τρεις που αφορούν στην εν εξελίξει αγωνιστική σεζόν 2013-14.

Οι ομάδες που είχαν πλαστές ενημερότητες από τον Ιούλιο του 2013 είναι οι:

Φωστήρας: φορολογική

Απόλλων 1926: ασφαλιστική

Αναγέννηση Γιαννιτσών: φορολογική».

Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου, Ανδρέας Πάτσης που ήταν στο πάνελ, δήλωσε σχετικά: «Εντυπωσιάστηκα από το θέμα του Φωστήρα και δευτερευόντως από τον Απόλλωνα. Πώς ο Φωστήρας θα παίξει στα πλέι οφ και θα διεκδικήσει την άνοδο; Είναι σοβαρό θέμα και όχι ηθικό».

Για το ζήτημα ρωτήθηκε και ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας που είπε: «Ο Φωστήρας στη Γ' Εθνική ήταν ΤΑΠ και όχι ΠΑΕ. Για να συμμετάσχεις στη Football League θα πρέπει να γίνεις ΠΑΕ. Από τη στιγμή που είναι νεοσυσταθείσα ΠΑΕ, δεν έχει χρέη. Θεωρώ ότι αφορά στο ΤΑΠ Φωστήρας. Αν αφορά την ΠΑΕ, τότε έχουμε έννομο συμφέρον. Εμείς χάσαμε πέντε βαθμούς από τον Φωστήρα. Βέβαια, δεν ξέρω πώς έγιναν μεταγραφές τον Ιούλιο».

Last modified onΤρίτη, 01 Απρίλιος 2014 03:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep