Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Ύποπτο το Πιερικός - Δόξα»

Η UEFA έχει συμπεριλάβει στα νέα ύποπτα ματς το Πιερικός - Δόξα (2-1).

Το πρώτο ύποπτο ματς της Football League που μπήκε στο «μάτι» της UEFA είναι, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, το Πιερικός - Δόξα Δράμας (2-1). Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες τη Δευτέρα (17/03) και ο Πιερικός «κλείδωσε» την παραμονή του.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή: «Μόνος ενδιαφερόμενος ήταν ο Πιερικός, που ήθελε τη νίκη για να μείνει στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς (3') με τον Ελευθεριάδη και η Δόξα ισοφάρισε άμεσα (11') με τον Κάσσο. Λήγει Χ το ημίχρονο, κάτι που έχουμε δει πολλές φορές στην πρώτη και τη δεύτερη εθνική κατηγορία και τελικά, με γκολ του Μανίκα στο 89' ο Πιερικός επικράτησε.

Το παιχνίδι δεν ήταν στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, όπως κανένα της Football League εδώ και δύο χρόνια. Από τις 24 νόμιμες εταιρείες που λειτουργούν στην Ελλάδα, το ματς υπήρχε μόνο στις 4, όμως παίχτηκε το μεγάλο ποσό των 300.000 ευρώ». Σημειώνεται, πάντως, ότι η Δόξα Δράμας δεν είχε «κλειδώσει την παραμονή της στο παιχνίδι εκείνο.

Σε ό,τι αφορά στα άλλα δύο ύποπτα ματς που αποκάλυψε η «Δίκη», αφορούν στη Super League και στους αγώνες Ολυμπιακός - Πανθρακικός 2-0 (29η αγωνιστική) και ΑΕΛ Καλλονής - ΟΦΗ 1-0 (30ή).

Last modified onΤρίτη, 01 Απρίλιος 2014 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep