Ψάχνει τηλεοπτική στέγη

Θέμα στο ΔΣ της Παρασκευής (01/12) στη Super League 2 η παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Ζητήθηκε ραντεβού με Βρούτση.

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από το τελευταίο ΔΣ της Super League 2, οπότε δόθηκε 10ήμερη προθεσμία στην ΕΡΤ να εκπληρώσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ενώ ανεπίσημα λέγεται πως η διοργανώτρια έχει κερδίσει τα ασφαλιστικά μέτρα σχετικά με την καταβολή του περσινού πριμ κατάταξης 600 χιλιάδων.

Την Παρασκευή (01/12, 13.30) θα γίνει νέο συμβούλιο και για πρώτη φορά στην ατζέντα είναι η «παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε πάροχο υπηρεσιών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Τις προηγούμενες ημέρες σενάρια ήθελαν τη Super League 2 να συζητά με παρόχους (Action24, One) και έπειτα από τη ρήξη με την ΕΡΤ θα δρομολογηθούν εξελίξεις.

Όπως είναι εμφανές, δεν υφίσταται ζήτημα αναστολής, όπως είχε ειπωθεί σε προηγούμενη συνεδρίαση. Η λίγκα θα ενημερώσει ακόμα για τη συνάντηση με τον γγΑ, Γιώργο Μαυρωτά και την Ε.Π.ΑΘΛ.Α, αλλά και για τις νομικές ενέργειες στο μέτωπο της ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 13:30 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Έγκριση Πρακτικών Διοικητικών Συμβουλίων
2. Ενημέρωση σχετικά με συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά και Ε.Π.ΑΘΛ.Α
3. Ενημέρωση σχετικά με ΕΡΤ Α.Ε.
4. Παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων σε πάροχο υπηρεσιών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας
5. Πρωτάθλημα U-19
6. Διάφορα Θέματα».

Ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, τέλος, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ, Γιώργο Μπαντή για την 42η γιορτή που έγινε τη Δευτέρα (27/11). Τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τη συμπαράσταση του Συνδέσμου στα προβλήματα της κατηγορίας. Μάλιστα, ζήτησε νέο ραντεβού με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση παρουσία του ΠΣΑΠΠ για να ξεκινήσουν προσπάθεια εξυγίανσης, αναβάθμισης και ανάπτυξης της Super League 2. Ο ίδιος, άλλωστε, είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του στο περιθώριο της εκδήλωσης για τη βράβευση των κορυφαίων.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών έγινε ραντεβού των Βρούτση, Μαυρωτά με τον ΠΣΑΠΠ και μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα προβλήματα της κατηγορίας.

Last modified onΤρίτη, 28 Νοέμβριος 2023 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep