Η κοροϊδία της ΕΡΤ

Η Δημόσια Τηλεόραση πήρε τα δικαιώματα και της Volley League, εκτιμώντας ότι εν τέλει χειραγωγημένα υπάρχουν μόνο στη Super League 2.

Συμβούλιο με θέμα μεταξύ άλλων τα τηλεοπτικά δικαιώματα έχει προγραμματίσει η Super League 2 την Τρίτη (31/10). Το πρωτάθλημα διανύει τον δεύτερο μήνα δράσης, αλλά η ΕΡΤ συνεχίζει να κοροϊδεύει. Όχι μόνο δεν μοιράζει το περσινό πριμ κατάταξης 600 χιλιάδων, αλλά δεν δέχεται και κουβέντα για υπογραφή νέας σύμβασης. Όλα αυτά, βέβαια, με πρόφαση την υπόθεση χειραγωγημένων αγώνων.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, η διοίκησή της έχει φροντίσει να πάρει τα δικαιώματα του μπάσκετ, αλλά και του βολεϊ. Αγνοεί πιθανότατα ότι και εκεί υπάρχουν χειραγωγημένα παιχνίδια. Όπως, βέβαια και στη Super League της οποίας τους αγώνες μεταδίδει λεπτό προς λεπτό μέσω της ΕΡΑ Σπορ. Για τη Super League 2 στα ερτζιανά ούτε συζήτηση.

Η δεύτερη τη τάξει κατηγορία συμφώνησε να μπει στο γήπεδο χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο και με την προσδοκία ότι η συνέπεια που έδειξε όσον αφορά στην έναρξη θα βοηθούσε να κάτσουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι των συζητήσεων. Αντί αυτού, όμως η διοίκηση της ΕΡΤ επιμένει να αγνοεί επιδεικτικά το πρωτάθλημα του οποίου οι αγώνες σημειώνουν μεγάλα νούμερα μέσω του Youtube όπου μεταδίδονται.

Αναμένεται πλέον με μεγάλο ενδιαφέρον ποια απόφαση θα πάρει το ΔΣ της λίγκας την Τρίτη (31/10) και αν θα συνεχίσει να περιμένει να... ξυπνήσει η διοίκηση της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Last modified onΠαρασκευή, 27 Οκτώβριος 2023 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep