ΔΣ... τηλεοπτικών η SL2

Την Τετάρτη (25/10, 13.00) συνεδριάζει η Super League 2. Στην ατζέντα το θέμα της ΕΡΤ, η ασφάλιση και ο κανονισμός επιτήρησης.

Οι φωνές διεκδίκησης του περσινού πριμ κατάταξης και αυτές για την έλλειψη εσόδων εντείνονται στη Super League 2. Το ΔΣ είχε αποφασίσει, άλλωστε, να ξεκινήσει ανεξαρτήτως τηλεοπτικού συμβολαίου και συνεχίζει να πορεύεται έτσι, οπότε το συμβούλιο της Τετάρτης (25/10, 13.00) χαρακτηρίζεται κρίσιμο. Στην ατζέντα υπάρχει μεταξύ άλλων το θέμα «Τηλεοπτικά - ΕΡΤ», οπότε πιθανόν να δημοσιοποιηθεί οποιαδήποτε νομική κίνηση που έγινε ή πρόκειται να γίνει. Υπενθυμίζεται ότι η ΕΡΤ έχει ρίξει «μαύρο» και ραδιοφωνικά μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση των «στημένων» αγώνων.

Μεταξύ των υπόλοιπων θεμάτων είναι η ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, ο κανονισμός επιτήρησης και το πρόγραμμα του επόμενου μήνα.

Η ενημέρωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42 - 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου
2. Συνοπτικό Πρόγραμμα μηνός Νοεμβρίου Αγωνιστικής Περιόδου 2023-24
3. Ασφάλιση Ποδοσφαιριστών
4. Κανονισμός Επιτήρησης Ομάδων
5. Πρωτάθλημα U-19
6. Τηλεοπτικά – ΕΡΤ
7. Διάφορα Θέματα».

Last modified onΔευτέρα, 23 Οκτώβριος 2023 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep