Ξεκινά η Super League 2

Η δεύτερη τη τάξει κατηγορία αποδέχτηκε την πρόταση της ΕΡΤ και ξεκινά το Σαββατοκύριακο (5-6 Νοεμβρίου).

Το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα της Super League 2. Αυτό αποφάσισε το ΔΣ της Τρίτης (01/11) και παράλληλα αποδέχτηκε την πρόταση της ΕΡΤ για την υπογραφή νέας σύμβασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, με ψήφους 12 ναι - 7 όχι- 2 λευκά (Παναθηναϊκός Β, ΠΑΟΚ Β) έγινε η αποδοχή της πρότασης της ΕΡΤ, ενώ με ψήφους 17 ναι - 4 όχι ψηφίστηκε η σέντρα ανεξάρτητα τηλεοπτικής σύμβασης. Τα 4 «όχι» ήταν από Χανιά, Ηρακλή Λάρισας, Απόλλωνα Σμύρνης, Αλμωπό Αριδαίας. Απουσίαζαν οι ΑΕΚ Β, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, Θεσπρωτός, ενώ δεν είχαν νόμιμο εκπρόσωπο, άρα και δικαίωμα ψήφου οι Καλαμάτα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ηρόδοτος, Ολυμπιακός Β, ΟΦ Ιεράπετρας.

Η ΕΡΤ έχει κάνει γνωστό ότι το περσινό πριμ κατάταξης (1,2 εκατ. ευρώ) θα καταβληθεί με την υπογραφή της νέας σύμβασης και η διοργανώτρια θα στείλει επιστολή στη Δημόσια Τηλεόραση για την αποδοχή της προσφοράς. Αυτή προβλέπει συμβόλαιο 2.735.000 ευρώ και 600 χιλιάδες πριμ κατάταξης (300 χιλιάδες στις πέντε πρώτες ΠΑΕ του κάθε ομίλου). Κάθε ΠΑΕ, λοιπόν, αναμένεται να εισπράξει από το τηλεοπτικό συμβόλαιο 77.000 ευρώ.

Άμεσα θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα και εκεί θα ξεκαθαρίσει εάν κάποια ΠΑΕ που κλήθηκε από τις τελευταίες να συμμετάσχει, είναι έτοιμη. Εάν ζητηθεί αναβολή, τότε κάποια ματς θα οριστούν ημέρα Τετάρτη. Εκτιμάται ότι η ΕΕΑ θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της για Ηρακλή Λάρισας, ΠΑΟ Ρουφ, Ηλιούπολη την Τετάρτη (02/11). Όσο για την προσφυγή του Πανδραμαϊκού και την απόφαση του Διαιτητικού που εκκρεμεί; Όπως φάνηκε, δεν εμπόδισε το ΔΣ να αποφασίσει έναρξη.

Last modified onΤρίτη, 01 Νοέμβριος 2022 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep