Μπάχαλο με το μπαράζ

Στην ΕΠΟ για το σκεπτικό της απόφασης για μπαράζ θα βρεθεί τη Δευτέρα (28/08) ο αντιπρόεδρος του Πανελευσινιακού, Χρήστος Δημόπουλος.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε προ ημερών τις προσφυγές Πανελευσινιακού και των δευτεραθλητών (Δόξας Δράμας, ΑΕ Καραϊσκάκης, ΑΟ Χαλκίς). Οι μεν «σταχυοφόροι» ζητούσαν να καλύψουν εκείνοι το κενό του Αγροτικού Αστέρα, ενώ οι δε ομάδες της Γ' Εθνικής να προβιβαστούν απευθείας χωρίς μπαράζ. Εν τέλει η ΕΠΟ όρισε αγώνα μεταξύ Δόξας Δράμας - ΑΕ Καραϊσκάκης για το 18ο εισιτήριο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το «soccerplus», το Διαιτητικό στο σκεπτικό του σημειώνει ότι ισχύει ο ΚΑΠ του 2016, εκεί που όμως δεν προβλέπεται συμπλήρωση κενών στη Football League. Για τον νέο ΚΑΠ, τονίζεται στο σκεπτικό, ότι καλύπτει το κενό του προηγούμενου, αλλά από την άλλη προσθέτει πως η αναδρομική εφαρμογή του είναι «μη σύννομη» και ανεπίτρεπτη». Και οι δύο ΚΑΠ, βέβαια, υπογραμμίζουν ότι η αγωνιστική περίοδος δεν μπορεί να παραταθεί πέραν τις 5ης Ιουλίου.

Σημειώνεται αναμένονται αντιδράσεις για την απόφαση διεξαγωγής του μπαράζ. Έτσι, τη Δευτέρα (28/08) ο αντιπρόεδρος του Πανελευσινιακού, Χρήστος Δημόπουλος θα μεταβεί στην ΕΠΟ μαζί με τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ, προκειμένου να πάρει στα χέρια του το σκεπτικό της απόφασης της ΕΠΟ για ορισμό αγώνα. Όπως έχουν αναφέρει ουκ ολίγες φορές στην ομάδα της δυτικής Αττικής σκοπεύουν να καταθέσουν αγωγές, τόσο κατά της πρσοσωρινής διοίκησης της Ομοσπονδίας, όσο και κατά της νέας.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 27 Αύγουστος 2017 17:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep