«Η παρανομία κυριαρχεί»

Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός σκοπεύει να καταθέσει αγωγές κατά της απερχόμενης και της νέας διοίκησης της ΕΠΟ.

Άμεσα αντέδρασε η ΠΑΕ Πανελευσινιακός στην απόρριψη της προσφυγής της από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Οι «σταχυοφόροι» με ανακοίνωσή τους επανέλαβαν ότι είναι παράνομη η διεξαγωγή αγώνα μπαράζ, όπως αναφέρει και ο ΚΑΠ, και προανήγγειλαν αγωγές κατά, τόσο της απερχόμενης προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ, όσο και της νέας. Αναλυτικά:

«Μετά τη σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου με την οποία απορρίφθηκε η προσφυγή της ΠΑΕ Πανελευσινιακός βλέπουμε ότι στόχος, τόσο της απερχόμενης προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ, όσο και της νέας είναι να γίνει μπαράζ παράνομα. Το άρθρο 6 και του παλαιού και του νέου ΚΑΠ δεν προβλέπει μπαράζ μετά την 5η Ιουλίου. Παρόλα αυτά θέλουν την παρανομία για να προβιβαστεί συγκεκριμένη ομάδα.

Ένας νέος σύμβουλος της ΕΠΟ και πρόεδρος στην Ένωσή του δήλωνε πριν ακόμα βγει η απόφαση ότι θα γίνει μπαράζ. Ήξερε κάτι; Η ΠΑΕ Πανελευσινιακός θα καταθέσει αγωγές κατά της απερχόμενης προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ και κατά της νέας και θα το τραβήξει όσο πάει, γιατί βλέπουμε ότι η παρανομία κυριαρχεί».

Εκ του ΔΣ της ΠΑΕ Πανελευσινιακός».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 19:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep