Ο Γραμμένος πρόεδρος της ΕΠΟ

Ο Βαγγέλης Γραμμένος επικράτησε του Γιώργου Καλαντζή, στις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (18/08).

Αφού αρχικά απορρίφθηκε η προσφυγή του Νίκου Τζώρτζογλου για αναβολή των εκλογών, ο Ευάγγελος Γραμμένος επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του συνυποψήφιου του, Γιώργου Καλαντζή, έχοντας 48 θετικές ψήφους.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Καλαντζής συγκέντρωσε 21 ψήφους, ενώ είχαμε και δύο λευκά ψηφοδέλτια.

Αμέσως μετά την εκλογή του, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε:

«Ευχαριστώ θερμά τις ενώσεις και τις ΠΑΕ που προτίμησαν το δικό μας ψηφοδέλτιο και ταυτόχρονα θέλω να υποσχεθώ σε αυτούς που δεν μας τίμησαν με την ψήφο τους πως οι εξαγγελίες περί ισότητας και ισονομίας θα γίνουν πράξη. Η αυριανή ημέρα είναι δύσκολη για το ποδόσφαιρο και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, σχέδιο και αγώνα. Τα διαθέτουμε όλα και είμαστε βέβαιοι πως από τις πρώτες ημέρες θα δείξουμε την κατεύθυνση που θα κινηθεί το ποδόσφαιρο, ώστε όλοι να καταλάβουν πως η επόμενη ημέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη.

Το ότι ήρθε η FIFA και επέβαλε αυτά που επέβαλε σημαίνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Για όλους εμάς, τους… παροικούντες την Ιερουσαλήμ, γνωρίζαμε τι δεν πήγαινε καλά. Τώρα το γνωρίζει και η FIFA. Ρωτήθηκα σχετικά από τους ανθρώπους αυτούς και η απάντησή μου ήταν ευθεία. Μπορείτε να βάλετε όσες επιτροπές θέλετε. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και αύριο ξεκινά η συνεργασία με τις διεθνείς ομοσπονδίες ώστε να καταλάβουν πως ο χρόνος που θα μείνουν στην Ελλάδα θα είναι μικρότερος από αυτόν που πολλοί εκτιμούν. Όσον αφορά τον έλεγχο, αν στο οικονομικό κομμάτι κάνεις αυτό που θέλεις υπό τους κανόνες της αγοράς δεν υπάρχει πρόβλημα. Στους διαγωνισμούς, στις λήψεις αποφάσεων και την εκτέλεση σύμβασης δεν μπορεί να υπάρξει τέτοιος έλεγχος. Δεν μπορεί να ανακόψει αλλά εξετάζει τις προθέσεις.

Ζητούμε όλοι να κοιταχτούμε στα μάτια και να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε. Εγώ ξέρω ότι θέλουμε ένα κοινώς αποδεκτό ποδόσφαιρο. Πρέπει να πείσουμε ακόμα και τον πιο δύσπιστο. Ήταν πάντως αναντίρρητη και επιβεβλημένη ανάγκη για αλλαγή».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 18 Αύγουστος 2017 13:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep