Στον Εδεσσαϊκό ο Σαπάνης

Ο πρώην τεχνικός της Κ20 του Αγροτικού Αστέρα ανακοινώθηκε από την ομάδα της Έδεσσας.

Σε αναζήτηση τεχνικού για την ομάδα Νέων του συλλόγου βρίσκονται οι άνθρωποι του Αγροτικού Αστέρα μετά την αποχώρηση του Ηλία Σαπάνη.

Ο 43χρονος τεχνικός, ο οποίος εργαζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στην Κ20 των «σταχυοφόρων» έδωσε τα χέρια με τον Εδεσσαϊκό, που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική και τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: «Ευχαριστώ το Δ.Σ. του Εδεσσαϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Οι στόχοι μου ταυτίζονται με τους στόχους της ομάδας Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά ανάλογη με την ιστορία του Εδεσσαϊκού».

Η ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού ήταν η εξής: «Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλία Σαπάνη. Ο νέος προπονητής του Εδεσσαϊκού είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Δόξα Πενταλόφου το 2010 από την Α’ Κατηγορία όπου μέσα σε μια πενταετία ανέβηκε 3 κατηγορίες φτάνοντας μέχρι τη Γ’ Εθνική. Τις δύο τελευταίες χρονιές εργάστηκε στην Κ20 του Αγροτικού Αστέρα με απόλυτη επιτυχία. Σύσσωμη η διοίκηση του Εδεσσαϊκού καλωσορίζει τον νέο προπονητή της ομάδας μας και του εύχεται καλή επιτυχία».

Last modified onΣάββατο, 24 Ιούνιος 2017 10:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep