Τους έκανε έξαλλους ο… ΟΤΕ TV

  • Written by Κώστας Πάλλης
  • Published in Θέματα
  • 0 comments
Ο ΟΤΕ TV έκανε για ακόμη μια φορά έξαλλους τους ανθρώπους ομάδας της Football League. Ο ΟΤΕ TV έκανε για ακόμη μια φορά έξαλλους τους ανθρώπους ομάδας της Football League.

Δεν άντεξαν άλλο τα σχόλια και τις ανακρίβειες οι οπαδοί στο Αίγιο και επιτέθηκαν στον δημοσιογράφο που έκανε την περιγραφή της αναμέτρησης Παναιγιάλειος – Λαμία για τον OTE TV. 

Ένταση δημιουργήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τη Λαμία, όταν κάποιοι Αιγιώτες φίλαθλοι επιτέθηκαν φραστικά στον σχολιαστή του OTE TV, Κώστα Χαλβατσιώτη, με αφορμή… παραλείψεις του, αλλά και για μεροληπτική περιγραφή του παιχνιδιού.

Ένταση δημιουργήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Παναιγιάλειο και τη Λαμία, όταν κάποιοι Αιγιώτες φίλαθλοι επιτέθηκαν φραστικά στον σχολιαστή του OTE TV, Κώστα Χαλβατσιώτη, με αφορμή… παραλείψεις του, αλλά και για μεροληπτική περιγραφή του παιχνιδιού. Θυμήθηκαν ακόμη και τον αγώνα του πρώτου γύρου στη Λαμία, τον οποίο είχε περιγράψει ο ίδιος και ειδικά τη φάση που αμυντικός των γηπεδούχων λίγο έλλειψε να σπάσει το πόδι του Πέρεθ, αλλά ο δημοσιογράφος δεν… είδε τίποτα και μίλησε για διάστρεμμα.

Κάποιοι πήγαν προς το χώρο των συνεντεύξεων, θεωρώντας ότι βρίσκεται εκεί, ενώ κάποιοι άλλοι αντιλήφθηκαν ότι παρέμεινε στα δημοσιογραφικά θεωρεία και του την… έπεσαν φραστικά. Με την έγκαιρη παρέμβαση όμως της αστυνομίας απομακρύνθηκαν και το… επεισόδιο έληξε γρήγορα.

Σίγουρα οι δημοσιογράφοι αποτελούν τα εύκολα θύματα σε αυτές τις δύσκολες εποχές του Τύπου και των πολλαπλών υποχρεώσεων κάθε εργαζόμενου ώστε να βγει η δουλειά χωρίς ιδιαίτερο κόστος. Αυτοί που έχουν την ολική ευθύνη είναι οι επιτελείς του ΟΤΕ TV που δεν οργανώνουν καλά το τμήμα τους, που δεν προσέχουν τις παραγωγές τους και ουσιαστικά δείχνουν πως δεν σέβονται το πρωτάθλημα, τους φιλάθλους των ομάδων και φυσικά την επένδυση που έχουν κάνει.  

Κάποια από τα λάθη που έκανε ο δημοσιογράφος του ΟΤΕ TV που για ακόμη μια φορά ήταν «αδιάβαστος», όπως οι περισσότεροι που μεταδίδουν τις αναμετρήσεις της κατηγορίας ήταν τα εξής…

Μάθαμε ότι ο Σπανός έπαιξε το 97-98 και μόνο στον Παναιγιάλειο, ενώ έμεινε και την επόμενη σεζόν στην ομάδα και φυσικά είχε και άλλες ομάδες στην καριέρα του, ενώ φυσικά είχε αρχίσει την καριέρα του από την ομάδα του Αιγίου στα τέλη της δεκαετίας του '80.

Μάθαμε ότι ο Μίλιεβιτς έπαιξε πριν δύο χρόνια στον Παναιγιάλειο, ενώ αγωνίστηκε μόλις πέρσι και μετά από ένα εξάμηνο στον Απόλλωνα Σμύρνης πήγε στην Λαμία.

Μάθαμε ότι η Λαμία δεν είχε παίξει ποτέ στο Αίγιο πριν για πρωτάθλημα, ενώ οι ομάδες έχουν συναντηθεί για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και την σεζόν 1979-80 όπου επικράτησε 2-0 ο Παναιγιάλειος.

Μάθαμε ότι ο Παρασκευόπουλος ήταν στον πάγκο της ομάδας και έδινε οδηγίες, ενώ την ίδια στιγμή ήταν και σε διπλανό μπουθ με τον Κώστα Χαλβατσιώτη επειδή ήταν τιμωρημένος και φυσικά οδηγίες έδινε ο γυμναστής της ομάδας Ανδρέας Φουσέκης.  

Last modified onΚυριακή, 14 Φεβρουάριος 2016 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep