Πυροβόλησαν τον Λίβα!

Άγνωστοι πυροβόλησαν τον δικηγόρο, Αργύρη Λίβα.

Επίθεση από ένοπλους κουκουλοφόρους δέχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας (21/12) ο Αργύρης Λίβας. Ο γνωστός δικηγόρος που εκπροσωπεί πολλές ομάδες της Football League και της Super League, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δέχτηκε επίθεση όταν βγήκε από το γραφείο του στο Παλαιό Φάληρο.

Οι δράστες φέρονται να τον πυροβόλησαν τρεις φορές στα πόδια, με αποτέλεσμα ο Λίβας να πέσει αιμόφυρτος. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους γιατρούς έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο, αλλά πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση. 

Το Αστυνομικό ρεπορτάζ στα nea.gr αναφέρει τα εξής για την επίθεση:

Η επίθεση έγινε την ώρα που ο 46χρονος δικηγόρος είχε βγει από το δικηγορικό του γραφείο και είχε μόλις επιβιβαστεί στη μοτοσυκλέτα του. Τον προσέγγισαν δύο άγνωστοι οι οποίοι φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και με μαφιόζικο τρόπο τον πυροβόλησαν στα πόδια.

Οι ένοπλοι, οι οποίοι είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις του δικηγόρου, του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το γραφείο και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Ο δικηγόρος βγήκε από το γραφείο του, επιβιβάστηκε στη μοτοσυκλέτα του, και τότε ο ένας από τους δράστες όρμησε επάνω του, τον έσπρωξε, τον έριξε από τη μηχανή και τον πυροβόλησε με πιστόλι εν ψυχρώ τρεις φορές στα πόδια. Ο δικηγόρος έχει αναλάβει γνωστές υποθέσεις που αφορούν στον αθλητικό χώρο.

Ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Στην περιοχή έχουν σπεύσει αστυνομικοί που διεξάγουν έρευνες για τις συνθήκες της ένοπλης επίθεσης και για τα κίνητρα των δραστών. Από την πρώτη εικόνα που έχουν σχηματίσει οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η επίθεση να ήταν προειδοποιητικό χτύπημα.

Last modified onΤρίτη, 22 Δεκέμβριος 2015 00:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep