«Σε κιλοτάκια και σπουργίτια»!

Επίθεση του Αλέξη Κούγια σε Αρβανιτίδη, Κάλας και Καλαϊτζίδη.

«Μέχρι τώρα στο θέμα του Άρη εφαρμόστηκε ο κανονισμός. Αυτό είναι το νταραβέρι που πάει να γίνει. Δεν είναι ανάγκη να έχει δίκιο κανείς, αρκεί να έχει την παραγοντάρα, τον Κομπότη, τον Αρβανιτίδη, αυτόν που δεν βάζει έντιμα τα λεφτά του, αλλά προσπαθεί με την κομπίνα και με ανύπαρκτη ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα».

Την άποψη ότι τα πράγματα στη Football League θα μείνουν ως έχουν και ο Άρης δεν θα προβιβαστεί εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ εκτόξευσε βέλη σε βάρος του Γιώργου Αρβανιτίδη και του Άλεξ Κάλας, ενώ χαρακτήρισε προπονητή - ηθοποιό τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη! Μάλιστα, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το ποσό των 700 χιλιάδων ευρώ που έβαλε ο Κάλας στον Άρη, είπε: «700 χιλιάδες σε κιλοτάκια και σπουργίτια»!

Το flnews.gr απομαγνητοφώνησε τη συνέντευξη Κούγια και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις του:

«Κάποιοι σκοπιμως αντί να πουν την αλήθεια προσπαθούν να παρερμηνεύσουν νομικές τοποθετήσεις χωρίς να σημαίνει ότι δεν σέβομαι τη διαφορετική άποψη. Πράγματι υπάρχει ένα συγκεχυμένο νομικό καθεστώς και πάντοτε υπήρχε σκόπιμα, γιατί έτσι δινόταν η δυνατότητα σε αυτούς νταραβεριτζήδες που περιβάλλουν τα κέντρα εξουσίας να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια και να βγάζουν λεφτά. Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι προσπαθούν να μην αναδείξουν τις δικές τους αδυναμίες.

«Yπάρχει ένα συγκεχυμένο νομικό καθεστώς και πάντοτε υπήρχε σκόπιμα, γιατί έτσι δινόταν η δυνατότητα σε αυτούς νταραβεριτζήδες που περιβάλλουν τα κέντρα εξουσίας να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια και να βγάζουν λεφτά».

Μέχρι τώρα στο θέμα του Άρη εφαρμόστηκε ο κανονισμός. Αυτό είναι το νταραβέρι που πάει να γίνει. Δεν είναι ανάγκη να έχει δίκιο κανείς, αρκεί να έχει την παραγοντάρα, τον Κομπότη, τον Αρβανιτίδη, αυτόν που δεν βάζει έντιμα τα λεφτά του, αλλά προσπαθεί με την κομπίνα και με ανύπαρκτη ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Να μην δίνουν στον αντίπαλο πέναλτι, να δίνουν σε αυτόν ένα ανύπαρκτο, να γίνουν όργια για να ανεβάσει την ομάδα. Αυτοί οι τύπου έχουν δημιουργήσει τη συγκεχυμένη κατάσταση στον Άρη.

Αυτοί που έλεγαν ότι έχουν μπάρμπα στην Κορώνη και κατέθεταν σε βάρος άλλων ομάδων για να κάνουν το κέφι των αφεντικών τους. Αυτοί που είχαν γίνει Φιλιππινέζες κάποιων και κατέβαιναν στην Αθήνα με δικηγόρους άλλων. Εννοώ την οικογένεια Καλαϊτζίδη και αυτούς που κουβαλούσε στην Αθήνα για να δημιουργήσουν δεδικασμένο σε βάρος της Βέροιας και είχαν συνδέσει τον υποβιβασμό της με το θέμα του Άρη.

«Λένε θα πάρουν τον Άρη χωρίς να βάλουν μία και έβγαλαν μεροκάματα. 700 χιλιάδες σε κιλοτάκια και σπουργίτια. Δεν λένε την αλήθεια και αυτό που πάει να γίνει τώρα είναι το ίδιο παραμύθι. Ότι φταίνε οι άλλοι γιατί δεν ήταν με τη σωστή πλευρά, ενώ δεν λένε την αλήθεια ότι αν εφαρμοστεί ο νόμος, ο Άρης δεν παίζει στη Β’ Εθνική»

Μπορεί να πληρώνει και την θέση του Καλαϊτζίδη στο θέμα της Βέροιας. Με μια διαφορά, όμως. Ο νόμος είναι με τη θέση της επιτροπής εφέσεων. Αυτά που έλεγε η πλευρά Καλαϊτζίδη ήταν εκτός νομικής πραγματικότητας. Νόμιζαν ότι θα ανέτρεπαν τη νομική πραγματικότητα. Ο νέος ιδιοκτήτης δεν μπορεί να φανεί, γιατί τον κυνηγούν οι εργαζόμενοί του στα σούπερ μάρκετ Αρβανιτίδη. Τώρα ήρθε ένας άλλος καινούργιος και λέει δώστε μου εμένα το κουμάντο, λέγοντας το ίδιο παραμύθι.

Λένε θα πάρουν τον Άρη χωρίς να βάλουν μία και έβγαλαν μεροκάματα στον Άρη. 700 χιλιάδες σε κιλοτάκια και σπουργίτια. Δεν λένε την αλήθεια και αυτό που πάει να γίνει τώρα είναι το ίδιο παραμύθι. Ότι φταίνε οι άλλοι γιατί δεν ήταν με τη σωστή πλευρά, ενώ δεν λένε την αλήθεια ότι αν εφαρμοστεί ο νόμος, ο Άρης δεν παίζει στη Β’ Εθνική. Το διαιτητικό δικαστήριο δεν έχει δικαιοδοσία. Τα περί αναψηλάφησης είναι νομικούρες.

Αν είσαι νομικός με νομική αξιοπρέπεια δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες τα περί αναψηλάφησης. Σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου θα έλεγα ότι όλοι θέλουμε τον Άρη στη Β’ Εθνική. Πιστεύω, όμως, ότι τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν». Αν έλεγε ο Γκιρτζίκης αυτά στον Κάλας κακώς τα έλεγε. Μπορεί να κάνω λάθος. Ποιος δεν θέλει τον Άρη, τον Ηρακλή, τη Λάρισα;

«Τον μεγαλύτερο ηθοποιό - προπονητή του κόσμου τον Καλαϊτζίδη με τον Αρβανιτίδη από πίσω. Από χρόνια τα λέω. Όταν σου κερδίζει ο Αρβανιτίδης πρωταθλήματα τι προπονητής είσαι»

Είδα κάποιους στην Αθήνα να έρχονται. Τον μεγαλύτερο ηθοποιό - προπονητή του κόσμου τον Καλαϊτζίδη με τον Αρβανιτίδη από πίσω. Από χρόνια τα λέω. Όταν σου κερδίζει ο Αρβανιτίδης πρωταθλήματα τι προπονητής είσαι; Ο Βαλιώτης στο Βέροια - ΠΑΣ έδειξε κόκκινη στον Γεωργιάδη αντί να τη δείξει στον τερματοφύλακα. Τα ίδια έκανε και στο Βέροια - Επανομή. Συναισθηματικά όλοι θέλουμε τον Άρη. Πέρυσι ο Πανσερραϊκός κόπηκε. Φέτος υπάρχει δεδικασμένο με τον Απόλλωνα. Ερμηνεύτηκαν διαφορετικά οι κανονισμοί. Ο Απόλλων έπρεπε να ανέβει, αλλά έμεινε ο Λεβαδειακός. Τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 26 Αύγουστος 2015 16:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep