«Αποφασίζουμε ως την Πέμπτη»

Τι δήλωσαν Πλεξίδας - Κούγιας μετά τη συνάντηση της Κυριακής (21/06) στη Λάρισα.

Εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά το ενδεχόμενο πώλησης της ΠΑΕ ΑΕΛ από τον Βαγγέλη Πλεξίδα στον Αλέξη Κούγια. Ο ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της θεσσαλικής ομάδας και ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής αντίστοιχα συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής (21/06) στη Λάρισα και μετά το τέλος της επαφής άφησαν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Αρχικά οι δυο τους μετέβησαν στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων και ακολούθως συζήτησαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ. Λίγο μετά τις 23:00 το ραντεβού ολοκληρώθηκε και ενώ είχαν προηγηθεί ανακοίνωσεις από πλευράς Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και Monsters, αλλά και... δύο μεταγραφών από πλευράς Αχαιών.

«Θα το σκεφτεί εκείνος, θα το σκεφτώ κι εγώ και την Τετάρτη ή την Πέμπτη το αργότερο θα έχουμε καταλήξει», δήλωσε ο Πλεξίδας στο flnews.gr, ενώ δεν έδειξε να επηρεάζεται από τις ανακοινώσεις που προηγήθηκαν. Όσο για τον Αλέξη Κούγια; Υποστήριξε: «Είχαμε μία πολύ σοβαρή συζήτηση. Θα μελετήσω κάποια στοιχεία και θα προχωρήσω σε ανακοινώσεις άμεσα». Σε ερώτηση για τις μεταγραφές που ανακοίνωσε, απάντησε: «Αν αγοράσω τη Λάρισα, τότε και αυτοί θα αγωνιστούν στην ΑΕΛ»!

Last modified onΠαρασκευή, 03 Ιούλιος 2015 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep