Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η κορυφή έφερε και άνοδο

Λαμία και Ηρακλής που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, θέλουν να συνεχίσουν το έργο της Κέρκυρας και της Νίκης Βόλου που πέρσι έκαναν Πρωτοχρονιά στην κορυφή και αυτή τη σεζόν βρίσκονται στην Super League. Λαμία και Ηρακλής που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, θέλουν να συνεχίσουν το έργο της Κέρκυρας και της Νίκης Βόλου που πέρσι έκαναν Πρωτοχρονιά στην κορυφή και αυτή τη σεζόν βρίσκονται στην Super League.

Κέρκυρα και Νίκη Βόλου έκαναν πέρσι Πρωτοχρονιά στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας και τελικά πήραν εισιτήρια για την Super League. 

Η Λαμία με τον Ηρακλή αποτελούν αυτή τη σεζόν το ζευγάρι της κορυφής για τον Βόρειο όμιλο της Football League και δίνουν την αίσθηση πως έχουν τις δυνατότητες να συνεχίσουν την περσινή παράδοση και να μείνουν μαζί στην κορυφή μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

Μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το μοναδικό κοινό σημείο σε σχέση με την περσινή βαθμολογία της Football League, αφού ο Ολυμπιακός Βόλου πέρσι ήταν στο Νότιο όμιλο, ενώ η Λαμία με την ΑΕΛ ήταν στην Γ' Εθνική. 

Η έκπληξη της φετινής σεζόν είναι η Ζάκυνθος που ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να μπει στις αρνητικές αυτής της περιόδου, αφού ξεκίνησε με στόχους πρωταθλητισμού και ήδη βρίσκεται 10 βαθμούς πίσω από τους δύο πρώτους. 

Στις θέσεις του υποβιβασμού, οι ομάδες που ήταν στην τελευταία τριάαδα την Πρωτοχρονιά του 2014, τελικά δεν κατάφεραν να σωθούν και έτσι Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καβάλα και Βατανιακός βρίσκονται πλέον στην Γ' Εθνική.   

Last modified onΤετάρτη, 31 Δεκέμβριος 2014 22:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep