Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο Κούγιας με ζηλεύει»

Νέα διαμάχη του Αλέξη Κούγια με τον Βαγγέλη Αγγελή.

Στον τηλεοπτικό σταθμό BEST Καλαμάτας φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας και εκτόξευσε νέα βέλη προς τον τεχνικό διευθυντή του Πανηλειακού, Βαγγέλη Αγγελή και τον ιδιοκτήτη της ομάδας του Πύργου, Θανάση Παπαγεωργίου. Όπως ανέφερε:

«Ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι ένας πρώην μπράβος της νύχτας που έχει συνεργάτες του στον Πανηλειακό τον γνωστό και μη εξαιρετέο μάνατζερ Βαγγέλη Αγγελή και τον πρώην υπάλληλο της ΕΠΟ Γιάννη Παπαδόπουλο, υπόδικοι και οι δύο στην υπόθεση των στημένων αγώνων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τους δύο τελευταίους τους είδα στα αποδυτήρια της Παναχαϊκής λίγο πριν δεχτώ την βάναυση επίθεση εναντίον μου. Έχουν πια κατατεθεί οι μηνύσεις εναντίον τους και την υπόθεση πια έχει αναλάβει την αστυνομία και ο εισαγγελέας. Καλή επιτυχία στον κύριο Παπαγεωργίου την Κυριακή στον Πύργο με τον φίλο και συνέταιρό του Αχιλλέα Μπέο…

«Καλή επιτυχία στον κύριο Παπαγεωργίου την Κυριακή στον Πύργο με τον φίλο και συνέταιρό του Αχιλλέα Μπέο. Δεν ανοίγω καμία βεντέτα με τον Πανηλειακό ούτε φυσικά με τον Παπαγεωργίου. Βεντέτα ανοίγω εγώ μόνο με ισάξιούς μου. Ν’ ανοίξω με τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Μελισσανίδη, Τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ»

Δέχθηκα επίθεση από μπράβους του Θανάση Παπαγεωργίου και λυπάμαι πολύ για τα ήθη και έθιμα που εισαγάγει στον ιστορικό Πανηλειακό αυτός ο άνθρωπος της νύχτας και του υποκόσμου. Δεν ανοίγω καμία βεντέτα με τον Πανηλειακό ούτε φυσικά με τον Παπαγεωργίου. Βεντέτα ανοίγω εγώ μόνο με ισάξιούς μου. Ν’ ανοίξω με τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Μελισσανίδη, Τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ.

Δεν καταδέχομαι εγώ ν’ ασχοληθώ με τον Παπαγεωργίου, τον Αγγέλου και τον Πανηλειακό. Τους νικήσαμε πεντακάθαρα και δίκαια στο Παμπελοποννησιακό μπροστά σε 5.000 οπαδούς μας και έτσι σε ένα, ενάμιση μήνα δεν θα παίζουν πουθενά, καθώς για εκείνους θα έχει τελειώσει πια το πρωτάθλημα και αυτό δεν μπορούν να το χωνέψουν».

«Αποτελώ ποδοσφαιρική καψούρα του κυρίου Κούγια χρόνια τώρα. Ευτυχώς που έφυγε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και πήγε εκεί ο κύριος Χριστοβασίλης και μαζί μ’ εμένα τότε ανεβάσαμε την ομάδα στην Α’ Εθνική γιατί με τον Κούγια ποτέ της δεν θ’ ανέβαινε»

Όπως ήταν λογικό, παρενέβη ο Αγγελής και δήλωσε: «Ο κύριος Κούγιας λέει ψέματα ότι ήμουν εκεί την ώρα του συμβάντος που περιγράφει. Θα του κάνω μήνυση για όλα αυτά που λέει. Αποτελώ ποδοσφαιρική καψούρα του κυρίου Κούγια χρόνια τώρα. Ευτυχώς που έφυγε από τον ΠΑΣ Γιάννινα και πήγε εκεί ο κύριος Χριστοβασίλης και μαζί μ’ εμένα τότε ανεβάσαμε την ομάδα στην Α’ Εθνική γιατί με τον Κούγια ποτέ της δεν θ’ ανέβαινε...

Όσο για την υπόθεση των στημένων που λέει ότι είμαι υπόδικος, σας πληροφορώ ότι πρόκειται περί ενός μόνο αγώνα, αυτού με τον Ιωνικό με τον ΠΑΣ που έληξε μάλιστα 0-0, για τον οποίο αθωώθηκα πανηγυρικά από την ελληνική δικαιοσύνη. Όλα αυτά τα λέει ο Κούγιας γιατί με ζηλεύει... Όσο για τον αγώνα που μας νίκησε, ας είναι καλά ο διαιτητής, όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε.

Στόχος μας τώρα μόνο η νίκη την Κυριακή με τον Ολυμπιακό Βόλο στον Πύργο και έτσι και συμβεί αυτό ο Πανηλειακός θα είναι και πάλι μέσα στον στόχο του, στα μπαράζ ανόδου δηλαδή».

«Ούτε κάλτσα ο Γκαγκάτσης»

«Όχι μόνο ο Κούγιας, αλλά κανείς δεν μπορεί να πιάνει στο στόμα του τον Θανάση Παπαγεωργίου. Παραλάβαμε την ομάδα χωρίς να έχει αφήσει πίσω του ο Γκαγκάτσης ούτε μία κάλτσα. Ο Παπαγεωργίου μέσα σ’ ένα μήνα έχει βάλει τόσο λεφτά στον Πανηλειακό όσο δεν έχει βάλει κανείς άλλος πρόεδρος, όσα δεν έχουν βάλει όλοι μαζί μετά τον Σάκη Σταυρόπουλο»

Για την κατάσταση που επικρατούσε στον Πανηλειακό, ο Αγγελής δήλωσε: «Όχι μόνο ο Κούγιας, αλλά κανείς δεν μπορεί να πιάνει στο στόμα του τον Θανάση Παπαγεωργίου. Παραλάβαμε την ομάδα χωρίς να έχει αφήσει πίσω του ο Γκαγκάτσης ούτε μία κάλτσα. Ο Παπαγεωργίου μέσα σ’ ένα μήνα έχει βάλει τόσο λεφτά στον Πανηλειακό όσο δεν έχει βάλει κανείς άλλος πρόεδρος, όσα δεν έχουν βάλει όλοι μαζί μετά τον Σάκη Σταυρόπουλο.

Μακάρι και η Παναχαϊκή, αλλά και η Καλαμάτα να βρουν ένα τέτοιο πρόεδρο ν’ αποκτήσουν και αυτές οι μεγάλες ομάδες της Πελοποννήσου με τον πολύ κόσμο και την ιστορία την θέση που τους αρμόζει προς όφελος του ποδοσφαίρου της περιοχής».

Last modified onΤρίτη, 18 Φεβρουάριος 2014 15:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep