Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ο Αγγελος Νίκου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτύπημα στο κεφάλι από γροθιά που του έδωσε ο Αλέξανδρος Μαζιώτης. Ο Αγγελος Νίκου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτύπημα στο κεφάλι από γροθιά που του έδωσε ο Αλέξανδρος Μαζιώτης.

Ο Άγγελος Νίκου της Γλυφάδας μεταφέρθηκε με διάσειση και σκίσιμο στο πρόσωπο στο Θριάσιο με ασθενοφόρο, αφού στο ημίχρονο δέχθηκε γροθιά από τον Αλέξανδρο Μαζιώτη.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο ημίχρονο του αγώνα Βύζας Μεγάρων - Γλυφάδα υπήρξαν επεισόδια ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Η αρχή έγινε από τον Ανδρέα Αρκουμάνη, ο οποίος μετά την αποβολή του δεν πήγε στα αποδυτήρια, αλλά κάθισε στον πάγκο για να περιμένει τον Τσακιράκη και του έριξε μια κουτουλιά πίσω από τους πάγκους, αλλά ο ποδοσφαιριστής του Βύζαντα έπεσε με υπερβολικό τρόπο στο έδαφος παρότι το χτύπημα δεν ήταν δυνατό και σηκώθηκε μετά από λίγα δευτερόλεπτα για να μπει και εκείνος στις συμπλοκές ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Η κόντρα τους είχε ξεκινήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπου άλλαξαν πολλές κουβέντες και ο Αρκουμάνης τον έφτυσε με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή.

Αυτό προκάλεσε αναστάτωση και έδωσε το έναυσμα να ξεκινήσουν συμπλοκές ανάμεσα σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν ανταλλάξει πολλές κουβέντες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ανάμέσα σε όσους βρέθηκαν στην συμπλοκή ήταν και ο Άγγελος Νίκου που δέχθηκε ένα από τα μπουκάλια με νερό που έφυγαν από την εξέδρα και παράλληλα συμμετείχε σε συμπλοκή με τον Ιερόθεο Μαζιώτη, ο οποίος δέχθηκε γροθιά που τον βρήκε στο λαιμό. Αυτό το είδε ο αδερφός του, Αλέξανδρος Μαζιώτης που του επιτέθηκε και η γροθιά του βρήκε στο πρόσωπο τον Άγγελο Νίκου, όπου του δημιούργησε σχισμή και ζαλάδα.

Ο ποδοσφαιριστής της Γλυφάδας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού του έβαλαν κολάρο για να μην κουνηθεί ο λαιμός του μέχρι να διαπιστώσουν οι γιατροί στο νοσοκομείο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο Ταμπάκης της Γλυφάδας με πρόβλημα στα τύμπανα.

Last modified onΚυριακή, 16 Φεβρουάριος 2014 22:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep