Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Τραυματισμοί και συλλήψεις!

Συμπλoκή των οπαδών του Απόλλωνα με τα ΜΑΤ έξω από το γήπεδο της Ριζούπολης. Δύο συλλήψεις και τραυματισμοί. Τι δήλωσε ο Βελλής.

Ένταση επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ έξω από το γήπεδο της Ριζούπολης, όταν πήγαν να φύγουν οι οπαδοί του Απόλλωνα. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένες έξω από την θύρα των επισήμων, όπου υπήρχαν και φίλοι της ομάδας της Ριζούπολης. Οι φραστικές αντεγκλήσεις ανάμεσα στους οπαδούς και τους άντρες των ΜΑΤ οδήγησε σε επίθεση των δεύτερων προς τους φίλους του Απόλλωνα, με τους αστυνομικούς να μην κάνουν διακρίσεις, ούτε για τους ανθρώπους της ασφάλειας του γηπέδου που τους χτύπησαν. 

Τραυματίες έφυγαν από το σημείο και τέσσερις οπαδοί του Απόλλωνα, μεταξύ των οποίων μία γυναίκα που δέχτηκε χτύπημα στον αυχένα. Από την πλευρά των οπαδών εκτοξεύθηκαν μπουκάλια και μια καρέκλα από το μπαρ του γηπέδου, κάτι που άναψε περισσότερο τα αίματα. Στη δεύτερη επίθεση των δυνάμεων των ΜΑΤ εκεί ήταν και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σταμάτης Βελλής, ο οποίος παραλίγο να είναι ένα από τα θύματα της επίθεσης και τον έσωσε ο επικεφαλής της ασφάλειας του γηπέδου του Απόλλωνα.

Ανάμεσα στους τραυματίες ήταν και το μέλος του ΔΣ, Νίκος Καρούλιας που τον χτύπησαν τα ΜΑΤ στο πόδι κατά την δεύτερη έφοδό τους. Τα ΜΑΤ μπήκαν και στην αίθουσα μελών του γηπέδου και έψαχναν οπαδούς που είχαν φραστική επίθεση μεταξύ τους και τελικά έφυγαν μετά από αρκετή ώρα από το γήπεδο.

Οι οπαδοί του Απόλλωνα και άνθρωποι της διοίκησης αναζητούσαν την ώρα της συμπλοκής έναν Εισαγγελέα για να παρέμβει για την απρόκλητη επίθεση των ανθρώπων των ΜΑΤ που, φυσικά, δεν δικαιολογεί την έκταση της επίθεσής τους, που προκλήθηκε μετά από φραστική επίθεση.

Την ώρα της συμπλοκής αρκετοί παίκτες της ΑΕΛ ήταν έξω από την πόρτα των αποδυτηρίων και οδηγήθηκαν πάλι μέσα ώστε να μην δεχθούν αντικείμενα. Έπειτα από λίγη ώρα αποχώρησαν χωρίς προβλήματα, με τις συμπλοκές οπαδών - Αστυνομίας να συνεχίζονται και δύο φίλους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» να συλλαμβάνονται.

Βελλής: «Απρόκλητη και βάναυση επίθεση»

Η οργή του Σταμάτη Βελλή για την επίθεση των ΜΑΤ αποτυπώθηκε και στην καθιερωμένη του δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Αναλυτικά ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα ανέφερε:

«Σήμερα δυστυχώς δε θα αναφερθώ στον αγώνα μας, και ας ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση και η ευρύτερη μας νίκη.Συνέβησαν όμως άλλα, πολύ πιο σοβαρά από αυτό.

Θα καταγγείλω λοιπόν την τελείως απρόκλητη και βάναυση επίθεση διμοιριών ΜΑΤ στους οπαδούς της ομάδας μας την ώρα που αυτοί προσπάθησαν να εξέλθουν από το γήπεδο μετά τη λήξη του αγώνα. Επίθεση που ξεκίνησε 100% από τα ΜΑΤ όταν κάποιοι οπαδοί μας διέπραξαν το "έγκλημα" να θελήσουν να πάνε σπίτια τους! Ουδείς οπαδός επιτέθηκε σε άνδρες των ΜΑΤ! Απλά, θέλησαν να φύγουν από το γήπεδο. Απίστευτο; Και όμως αληθινό! Χτυπήθηκαν νεαρές γυναίκες, άνδρες και άνθρωποι του Security της ομάδας μας, όταν προσπάθησαν να τους προστατεύσουν από την κτηνωδία των ΜΑΤ. Τραυματίστηκαν μερικοί από αυτούς, μέσα στους οποίους και το μέλος του Δ.Σ. της ομάδας μας Νίκος Καρούλιας, ο οποίος σε απάντηση στο ερώτημα "μα γιατί βρε παιδιά; Ηρεμείτε"! εισέπραξε μια μεγαλοπρεπή "κλομπιά".

Προσπάθησα και εγώ να συνομιλήσω μαζί τους για να τους ηρεμήσω αλλά δέχτηκα και εγώ επίθεση, την "κλοπμπιά" που προοριζόταν για μένα όμως δέχτηκε δυστυχώς στο κεφάλι ο υπεύθυνος Ασφαλείας μας Κος Σοβάρας προσπαθώντας να με προστατεύσει.Τα ΜΑΤ πραγματοποίησαν τουλάχιστον 3 απρόκλητα "ντου" μπροστά στα μάτια μου, στα οποία κτυπούσαν αδιάκριτα όποιον έβρισκαν μπροστά τους!

Ακόμα δυσκολεύομαι να πιστέψω το τι είδα. Πλησίασα τον επικεφαλής των διμοιριών και του ζήτησα ευγενικά τα στοιχεία του. Αυτός αρνήθηκε να μου τα δώσει και μου απάντησε σε απειλητικό και αγενέστατο τόνο και ύφος. Είδα με τα μάτια μου τουλάχιστον 4 τραυματίες από κτυπήματα (εννοώ άτομα που αιμορραγούσαν) μεταξύ των οποίων και νεαρή γυναίκα!

Το μόνο που έχω να πω είναι "Ντροπή Κε Δένδια!!" ντροπή τον νόμο και την τάξη να τα εκπροσωπούν κτήνη, που συμπεριφέρονται χειρότερα και από ζώα! Ξέρω βέβαια τι θα μας πείτε: Οι οπαδοί μας έπεσαν πάνω σε... ζαρντινιέρα!" Γνωστό τροπάριο... Δεν ξέρω αν έχετε γυναίκα και παιδιά Κε Δένδια, αλλά νομίζω ότι άνθρωποι σαν και σας μόνο όταν τους δείτε με ανοιγμένα κεφάλια θα καταλάβετε πραγματικά τι πάει να πει "ΜΑΤ της Ελληνικής Δημοκρατίας" Εύχομαι να μην το ζήσετε ποτέ.

Και τελειώνοντας ρωτώ: Αν ανοίξει "βεντέτα" μεταξύ των οπαδών μας και των ΜΑΤ ποιος θα φέρει την ευθύνη; Σίγουρα η... ζαρντινιέρα!! Μετά από αυτά τι να πεις για το... ποδόσφαιρο;».

Διαβάστε ακόμα: Βελλής: «Ντου σε εκκλησία»

 


Last modified onΤρίτη, 16 Απρίλιος 2013 01:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep