Παραίτηση Σούλη με «βέλη»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι δεν δέχεται την αχαριστία και αποχώρησε από τον πάγκο του ΠΟΤ Ηρακλή.

Με υπηρεσιακή λύση θα παραταχθεί ο ΠΟΤ Ηρακλής στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ απέναντι στον Καμπανιακό. Ο Σούλης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι μπορεί να δεχτεί τα πάντα, όμως όχι και την αχαριστία και υποστήριξε ότι ο Στράτος Ευγενίου τον παρακάλεσε να ανακοινώσει την απόφασή του μετά το παιχνίδι μπάσκετ (!). Το εκπληκτικό είναι ότι το Σάββατο (18/05) η ΠΑΕ διέψευδε σενάρια αντικατάστασης και σημείωνε ότι η ομάδα έχει προπονητή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ και η δήλωσή του:

«Την απόφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο του ΗΡΑΚΛΗ γνωστοποίησε στους παίκτες του και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας ο Σούλης Παπαδόπουλος, λίγο πριν τη σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Ο κόουτς μίλησε στα αποδυτήρια μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένη και συγκινησιακή ατμόσφαιρα, με τους παίκτες να τον χειροκροτούν και να τον αποθεώνουν, ενώ ένας-ένας τον αποχαιρέτησαν και υπήρξαν εκατέρωθεν ευχαριστίες για τη συνεργασία και το γεγονός ότι όλοι μαζί κατόρθωσαν να πετύχουν τον στόχο να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία και μάλιστα αήττητη.

Αμέσως μετά ο Σούλης Παπαδόπουλος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μου, τους συνεργάτες μου και φυσικά σ’ αυτό τον υπέροχο κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ, που για άλλη μία φορά όπως είδαμε στους αγώνες μπάσκετ που έδωσε η ομάδα στην Αθήνα, έδειξαν το μεγαλείο του ΗΡΑΚΛΗ και την τεράστια δύναμη που έχει ο Σύλλογος και ο λαός του. Μπορεί η ομάδα μπάσκετ να μην κατάφερε να κερδίσει στον τελικό, όμως η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου έπεισε τους πάντες για το πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ και ότι αξίζει να βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στη Διοίκηση της ΠΑΕ και ιδιαίτερα τον κύριο Ευγενίου, που πραγματικά αυτούς τους 3 μήνες που ήμασταν μαζί, είχαμε μία ειλικρινή και άψογη συνεργασία, κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Καταφέραμε και κρατήσαμε την ομάδα στην κατηγορία κι αυτό ήταν το βασικό που έπρεπε να κάνω εγώ, με τη βοήθεια συνεργατών, παικτών, κόσμου και Διοίκησης. Την απόφαση για αποχώρηση την έχω πάρει από την περασμένη Πέμπτη, για κάποια πράγματα που έβγαιναν προς τα έξω, αν κι αυτό δυστυχώς γίνεται εδώ και περίπου έναν μήνα, παρόλο που τότε η ομάδα δεν είχε ακόμη σωθεί μαθηματικά. Αλλά τότε, δεν έλεγα τίποτε, ούτε αντιδρούσα, γιατί είχα στο μυαλό μου μόνο το καλό του ΗΡΑΚΛΗ και πώς θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε εύκολα την παραμονή. Απλώς την Πέμπτη, που μίλησα με τον κύριο Ευγενίου, αποφασίσαμε να περιμένω να τελειώσουν οι αγώνες του μπάσκετ, καθώς δεν θέλαμε να φορτίσουμε τους φιλάθλους, οι οποίοι ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια ανόδου, με προβλήματα και θέματα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Το δέχτηκα και περίμενα κι έτσι σήμερα ήρθε αυτή η στιγμή που είναι πολύ δύσκολη για μένα, να μιλήσω με τους ποδοσφαιριστές μου και να τους εξηγήσω τους λόγους που φεύγω απ’ την ομάδα. Δεν υπάρχει άλλωστε κανένας λόγος να παραμείνω, αφού δεν είμαι στα πλάνα να ετοιμάσω εγώ την ομάδα για την επόμενη χρονιά, κι αυτό που έχω να πω είναι ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι μεγάλη ομάδα κι εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου να επιστρέψει του χρόνου εκεί όπου πραγματικά αξίζει να βρίσκεται, δηλαδή στην Superleague 1.

Τους λόγους που επιλέγω να φύγω τώρα απ’ την ομάδα κι όχι με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, τους ξέρει ο κύριος Ευγενίου και οι συνεργάτες του, τους οποίους και ευχαριστώ για άλλη μία φορά για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα. Τους λόγους επίσης τους γνωρίζουν τόσο οι συνεργάτες μου, όσο και οι ποδοσφαιριστές μου, καθώς τους είχα ενημερώσει σχετικά. Μπορώ να δεχτώ τα πάντα, όχι όμως και την αχαριστία. Σας ευχαριστώ όλους και στο επανιδείν».

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάιος 2024 15:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep