Πανελλήνια... πρωτιά Αιολικού!

Ο Μπάμπης Πενταρβάνης έγινε ο πρώτος προπονητής που δικαιώνεται σε προσφυγή για μείωση προσωπικότητας.

Ουραγός των πλέι άουτ και με το 1,5 πόδι στη Γ' Εθνική είναι ο Αιολικός. Η ομάδα της Μυτιλήνης έχει γράψει αρκετές «μαύρες» σελίδες τη φετινή σεζόν και η επιλογή της διοίκησης να αγωνίζεται κεκλεισμένων των θυρών στην Αριδαία δεν είναι η τελευταία...

Η νέα «μαύρη» σελίδα αφορά στην απόφαση της ΠΕΕΟΔ για τον Μπάμπη Πενταρβάνη. Ο πρώην συνεργάτης του Απόστολου Χαραλαμπίδη στην τεχνική ηγεσία, είχε προσφύγει για μείωση προσωπικότητας και, φυσικά, οφειλόμενα (δείτε εδώ το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση) και πέτυχε τη δικαίωσή του με δικηγόρο τον Πάρη Ατλαμάζογλου.

Συγκεκριμένα, η ΠΕΕΟΔ αποφάσισε τη λύση συνεργασίας των δύο πλευρών με υπαιτιότητα της ΠΑΕ Αιολικός για μείωση προσωπικότητας και επιδίκασε στον Πενταρβάνη το ποσό των 10.872 ευρώ. Αποδέχτηκε, άλλωστε, τους ισχυρισμούς του προσφεύγοντος για παραγκωνισμό του από τον προπονητή, Σλόμπονταν Κρτσμάρεβιτς. Ο Σέρβος, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκδίκαση, του ζητούσε να κάνει τον κώνο στις προπονήσεις, ενώ ο Στέλιος Μπέκας τον είχε παροτρύνει να θέσει την παραίτησή του.

Πρόκειται για την πρώτη απόφαση για μείωση προσωπικότητας που αφορά σε προπονητή και όχι σε ποδοσφαιριστή και αποτελεί μία ακόμα «πρωτιά» για την ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης και πλέον... Αριδαίας. Το FL News παρουσιάζει την απόφαση:

apenta

Last modified onΤετάρτη, 10 Απρίλιος 2024 14:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep