Υπέγραψε στον Άρη ο Κόβαλ

Πάει στην Καλαμάτα δανεικός από τους Κίτρινους ο Ουκρανός τερματοφύλακας.

Συμβόλαιο με τον Άρη υπέγραψε, όπως αναμενόταν, ο Μαξίμ Κόβαλ και αναμένεται πλέον άμεσα στην Καλαμάτα για να ενταχθεί στο ρόστερ της ως δανεικός από τους Κιτρινόμαυρους για τους επόμενους 6 μήνες.

Ο 31 ετών Ουκρανός τερματοφύλακας ενεργοποίησε εν τέλει τη συμφωνία του με τον Άρη για συμβόλαιο 2,5 χρόνων και θα ενισχύσει τη μεσσηνιακή ομάδα ως το φινάλε της σεζόν στη Super League 2. Υπενθυμίζεται ότι η Μαύρη Θύελλα τον είχε ανακοινώσει για τον επόμενο 1,5 χρόνο, κάτι που ο ίδιος διέψευδε.

Η ανακοίνωση του Άρη:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ουκρανού διεθνή τερματοφύλακα Maksym Koval για τα επόμενα 2,5 χρόνια, ο οποίος θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Καλαμάτα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Maksym Koval, που γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1992 στην πόλη Zaporizhzhia, έχει αγωνιστεί –μεταξύ άλλων- στις Dynamo Kyiv, Deportivo La Coruña, Al Fateh SC της Σαουδικής Αραβίας και Sheriff Tiraspol, ενώ είναι διεθνής τόσο με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ουκρανίας (U17, U18, U19, U20, U21) όσο και με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ανδρών».

Last modified onΣάββατο, 13 Ιανουάριος 2024 15:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep