Νίκησε στην Κόρινθο η Καλαμάτα

Η Καλαμάτα επικράτησε 3-1 της Κορίνθου σε φιλικό παιχνίδι.

Μια ακόμη φιλική νίκη σημείωσε η Καλαμάτα, καθώς επικράτησε 3-1 στην Κόρινθο, απέναντι στην τοπική ομάδα. Η «Μαύρη Θύελλα» προηγήθηκε στο 8’ με κεφαλιά του Μόζερ, ύστερα από σέντρα του Τάτου. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 44’ σε 1-1 με τον Παπούλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αρκετές αλλαγές και το παιχνίδι έχασε κάπως τον ρυθμό του. Ωστόσο, η Καλαμάτα βρήκε δύο γκολ σε ένα πεντάλεπτο. Στο 77’ μετά από κόρνερ του Κατάλντι, με κεφαλιά-πάσα ο Παπατόλιος έδωσε στον Αρναρέλλη, ο οποίος με νέα κεφαλιά πέτυχε το 1-2. Στο 82’, από μπαλιά του Αρίμπας 30 μέτρων, ο Αρναρέλλης έπασε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Ρόβας με σουτ έγραψε το 1-3.Στο 86’ με σουτ ο Αρναρέλλης σημάδεψε το δοκάρι.

Καλαμάτα: Γιαννίκογλου, Μόζερ, Βαλεριάνος, Δημόπουλος, Καραγκούνης, Ματέους, Μπενίτεθ (7' Κατάλντι), Τάτος, Ακόστα, Γρίβας, Πασάς.
Στο Β’ ημίχρονο έπαιξαν οι: Λαδάς, Μόζερ, Βαλεριάνος (72' Κωνσταντινόπουλος), Αρίμπας, Παπατόλιος, Κατάλντι, Ματέους (72' Τριανταφυλλάκης), Πασάς (64' Ρόβας), Μπαράλες, Αρναρέλλης, Ραπόζο.

Last modified onΣάββατο, 09 Σεπτέμβριος 2023 21:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep