Έκλεισε καρέ ανανεώσεων

Ο Μακεδονικός ανανέωσε με τον Νάσο Λεωνιδόπουλο.

Την 4η φετινή ανανέωση συμβολαίου ανακοίνωσε ο Μακεδονικός. Οι Θεσσαλονικείς που έχουν ανακοινώσει πρώτη συγκέντρωση στις 21 Αυγούστου, μετρούν ελάχιστους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Μεταξύ αυτών θα είναι και ο Θανάσης Λωνιδόπουλος, ο οποίος θα βρίσκεται για έναν ακόμα χρόνο στους Πράσινους. Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νάσο Λεωνιδόπουλο! Ο Πελοποννήσιος κεντρικός μέσος υπέγραψε στους «πράσινους» το περασμένο καλοκαίρι, ανεβαίνοντας για πρώτη φορά στην Βόρεια Ελλάδα και καταφέρνοντας, στην πορεία της σεζόν, να γνωστοποιήσει σε όλο το φίλαθλο κοινό το ονοματεπώνυμο και την ποδοσφαιρική του αξία!

Πολύ σύντομα ο Λεωνιδόπουλος κέρδισε θέση βασικού και ολοκλήρωσε την σεζόν με 25 συμμετοχές (24 στο Πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο), σε συνολικά 2.015 λεπτά συμμετοχής, καθώς και με δύο τέρματα! Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Νάσο υγεία και πολλές ακόμα επιτυχίες με τα χρώματα του Μακεδονικού!».

Last modified onΤρίτη, 15 Αύγουστος 2023 23:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep