Αναμενόμενη παραπομπή Παναχαϊκής

Με τριμελή σύνθεση θα εκδικαστούν στο Διαιτητικό Δικαστήριο οι αιτήσεις των Μπρους, Παπαδόπουλου, Πινδώνη και Λαμπρόπουλου.

Την παραπομπή τεσσάρων υποθέσεων της Παναχαϊκής σε τριμελή σύνθεση αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο. Ήταν μία αναμενόμενη εξέλιξη, καθώς από τις 27 Σεπτεμβρίου ο Αρεοπαγίτης Κώστας Αυγέρης είχε ενημερώσει σχετικά τους διαδίκους. Πρόκειται για τις αιτήσεις επιβολής ποινών των Άλμπερτ Μπρους, Κώστα Παπαδόπουλου και αυτές της ενεργοποίησης των Θανάση Πινδώνη, Γιώργου Λαμπρόπουλου. Αναλυτικά:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Παραπέμπει την αίτηση του Albert Bruce κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ενώπιον του καθ’ ύλη αρμοδίου Διαιτητικού Δικαστηρίου σε τριμελή σύνθεση.

-Παραπέμπει την αίτηση του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ενώπιον του καθ’ ύλη αρμοδίου Διαιτητικού Δικαστηρίου σε τριμελή σύνθεση.

-Παραπέμπει την αίτηση του Αθανασίου Πινδώνη κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ενώπιον του καθ’ ύλη αρμοδίου Διαιτητικού Δικαστηρίου σε τριμελή σύνθεση.

-Παραπέμπει την αίτηση του Γεωργίου Λαμπρόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή, ενώπιον του καθ’ ύλη αρμοδίου Διαιτητικού Δικαστηρίου σε τριμελή σύνθεση».

Last modified onΠέμπτη, 20 Οκτώβριος 2022 17:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep