«Γκάζια» για τις διαρροές

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης θεωρεί ότι η ΑΕΛ και με το υπάρχον υλικό μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Με ήττα (1-0) από τη Μύκονο επιστρέφει στη βάση της η ΑΕΛ και ένα από τα θέματα που απασχολούν είναι η απολογία του Νίκου Γκοτζαμανίδη. Ο νεαρός αμυντικός αντιμίλησε στον Παναγιώτη Γκουτσίδη, εκείνος τον έδιωξε από την προπόνηση και στο τεστ της Πέμπτης (25/08) δεν τον χρησιμοποίησε. Το επεισόδιο αυτό διέρρευσε, όπως διέρρευσαν όμως και τα «γκάζια» του Τάσου Βενέτη στους ποδοσφαιριστές. Όπως τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ: «Όποιος βγάλει ξανά θέματα της ομάδας προς τα έξω, θα φύγει».

Η θεσσαλική ομάδα αναζητά ποδοσφαιριστές για να ενισχυθεί, όμως ο Γκουτσίδης όπως δήλωσε, είναι ικανοποιημένος και με το υπάρχον ρόστερ. Μετά το παιχνίδι με τη Μύκονο ρωτήθηκε πού χρειάζεται ενίσχυση η ΑΕΛ και απάντησε:

«Η λογική ήταν να παίξουν όλα τα παιδιά από τη στιγμή που το πρωτάθλημα θα αργήσει. Αυτή ήταν η λογική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο φιλικό. Δεν ήταν αυτοσκοπός μας να μονταριστεί η ομάδα σήμερα. Αυτό δείχνει μία ομάδα που δεν έχει ακόμη μονταριστεί. Όταν πραγματικά το καταφέρουμε αυτό, πιστεύω ότι και με το υπάρχον υλικό θα δούμε μια διαφορετική ομάδα με ισορροπίες στις γραμμές, που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, μια ομάδα νικήτρια που θα παλεύει όλα τα παιχνίδια, είτε εντός, είτε εκτός».

Last modified onΠαρασκευή, 26 Αύγουστος 2022 12:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep