Καμερουνέζοι στον Ηρόδοτο

Οι Κρητικοί περιμένουν την έλευση των Μπάκοπ, Γκάνταρ Φιλς.

Ο Ηρόδοτος ανακοίνωσε ότι τις προσεχείς ημέρες θα φτάσουν στη χώρα μας δύο Καμερουνέζοι. Ο ένας είναι ο 20χρονος μέσος, Ρούντι Μπάκοπ από ομάδα του Νεπάλ και ο δεύτερος ο Βιτάλις Γκάνταρ Φιλς. Για τον τελευταίο ηλικία δεν γνωστοποιήθηκε. Το 2018 είχε κληθεί στην U23 της πατρίδας του. Η ανακοίνωση:

«Ενισχύσεις από Καμερούν στην ομάδα μας με την έλευση των διεθνών Καμερουνέζων Ruddy Mbakop και Vitalis Gantar Fils. Η ΠΑΕ Ηρόδοτος ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή μέσου Ruddy Mbakop και του αμυντικού Vitalis Gantar Fils. Ο 20χρονος Mbakop με το ‘’καλό δεξί’’ αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος αλλά έχει ευχέρεια να παίζει σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Yafoot FC και συνέχισε σε Dragon Club, Chitwan FC ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίζεται με την φανέλα Brigade Boys Club. Επίσης ο Mbakop είναι διεθνής με την U20 του Καμερούν.

O Vitalis Gantar Fils γεννήθηκε στο Καμερούν και είναι διεθνής με την U23 της χώρας του. Αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και μπορεί να παίξει και με τα δύο πόδια. Στην ομάδα μας έρχεται μετά από μια γεμάτη χρονιά με την Apejes de Mfon , πρωταθλήτρια ομάδα του Καμερούν. Οι δύο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές αναμένεται να φθάσουν στην χώρα μας μέσα στις επόμενες μέρες».

Last modified onΠέμπτη, 14 Ιούλιος 2022 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep