Απολογήθηκε για... απειλή η Ζάκυνθος

Πηγή φωτ.: ioniansports.gr Πηγή φωτ.: ioniansports.gr

Τι ισχυρίστηκε η Ζάκυνθος και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Διονύσης Κορωνιός στην απολογία για το παιχνίδι με την Κηφισιά.

Βαρύ είναι το κατηγορητήριο για τη Ζάκυνθο και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Διονύση Κορωνιό για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με την Κηφισιά. Ο δεύτερος κατηγορείται για παράβαση του άρθρου 19 του Πειθαρχικού Κώδικα περί απειλής (προβλέπεται πρόστιμο 50.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου έως 5 έτη).

Την Τετάρτη (30/03) η ομάδα του Ιονίου απολογήθηκε και ο δικηγόρος, Απόστολος Μπίρδας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News ανέφερε:

«Για να στοιχειοθετηθεί αδίκημα απειλής πρέπει το άτομο να την εκλάβει ως απειλή. Ο διαιτητής Θεοχάρης είναι έμπειρος και έχει ακούσει πολλάκις αυτές τις φράσεις. Δεν πρέπει να επιβληθεί ποινή με τη διάταξη του άρθρου 19. Ο κύριος Κορωνιός απομακρύνθηκε άμεσα με κόκκινη κάρτα. Δεν δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση και το επεισόδιο δεν πήρε έκταση. Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι...».

Ο Κορωνιός στην απολογία του είπε: «Δεν με τιμά το γεγονός αυτό. Ζητώ συγγνώμη. Δεν θα με ξαναδείτε εδώ. Ποτέ δεν δημιουργώ προβλήματα». Ο αθλητικός δικαστής από την πλευρά του επεσήμανε ότι πρέπει όλοι να δείχνουν σεβασμό. «Είναι κατανοητό πώς μπορεί να λέγονται αυτές οι φράσεις, αλλά καταλαβαίνετε ότι είναι κάτι σοβαρό», τόνισε.

Last modified onΠαρασκευή, 01 Απρίλιος 2022 14:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep