Νέα αναβολή λόγω Covid

Το ρεπορτάζ του FL News από το Διαιτητικό Δικαστήριο και την αναβολή του ΠΟΤ Ηρακλή στη συζήτηση των προσφυγών των Μουνιόθ, Μπορίκο.

Οι Εστεμπάν Μουνιόθ, Χάμες Μπορίκο έχουν καταθέσει αιτήσεις επιβολής ποινών κατά του ΠΟΤ Ηρακλή από τις 7 Φεβρουαρίου. Στις 8 Μαρτίου οι Κυανόλευκοι εξασφάλισαν αναβολή και την Τρίτη (22/03) πέτυχαν και δεύτερη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η τελευταία εξασφαλίστηκε λόγω νόσησης του δικηγόρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Χατζηιωάννου από Covid-19.

Ο νομικός Απόστολος Μπίρδας μετέφερε το αίτημα αναβολής, με τον δικηγόρο του ΠΣΑΠ, Αντώνη Βογιατζάκη να μη συναινεί και να τονίζει: «Ο ίδιος δικηγόρος έχει παρασταθεί και σε άλλες υποθέσεις. Η ΠΑΕ δεν έχει τηρήσει την προδικασία. Δεν έχει καταθέσει υπόμνημα και αποδεικτικά στοιχεία, άρα πρέπει να ερημοδικαστεί». Ο Μπίρδας απάντησε ότι δεν προβλέπεται κατάθεση υπομνήματος κατόπιν αιτήματος αναβολής και ο πρόεδρος της έδρας ανέβαλε για τις 5 Απριλίου.

Όμοιο αίτημα κατατέθηκε και στην αίτηση επιβολής ποινών του Χάμες Μπορίκο. Παρότι ο δικηγόρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Καλούδης είπε: «Σέβομαι ότι νοσεί ο συνάδελφος, αλλά δεν τηρήθηκε η προθεσμία κατάθεσης υπομνήματος και θεωρώ ότι ο αντίδικος δεν πρέπει ν' ακουστεί», η έδρα χορήγησε αναβολή για τελευταία φορά.

Last modified onΤετάρτη, 23 Μάρτιος 2022 14:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep