Η πρώτη απολογία Σπυρόπουλου

«Ποτέ δεν έχω βρίσει. Απευθυνόμουν στον πάγκο και όχι στον 4ο», είπε ο τιμ μάνατζερ της Κηφισιάς για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του βρέθηκε απολογούμενος την Παρασκευή (11/03) ο Νίκος Σπυρόπουλος. Ο τιμ μάνατζερ της Κηφισιάς κλήθηκε για υβριστική συμπεριφορά προς τον 4ο διαιτητή του αγώνα με τον Εργοτέλη και, μάλιστα, έδωσε ο ίδιος το «παρών» στον αθλητικό δικαστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, o δικηγόρος Αργύρης Λίβας είπε αρχικά: «Ο Σπυρόπουλος ήταν χρόνια σε μεγάλες ομάδες και διεθνής. Αν και αμυντικός πολλοί έλεγαν ότι δεν ήταν σκληρός και βίαιος. Είναι πολύ ήρεμος χαρακτήρας, ενώ και η Κηφισιά είναι κόσμημα για την κατηγορία. Σε μία φυσική διακοπή του αγώνα έγινε μπέρδεμα με το ποιος θα αντικατασταθεί. Του είπαν δύο, τρεις φορές ποιος θα βγει και εκείνος είπε προς τον βοηθό προπονητή: «Σταμάτα ρε μαλ..., το κατάλαβα».

Ο Σπυρόπουλος από την πλευρά του είπε στην απολογία του:

«Νιώθω άβολα, γιατί βρίσκομαι πρώτη φορά σε αυτή τη θέση. Δεν είχα πρόθεση να εξυβρίσω και δεν το έχω κάνει ποτέ. Την ώρα της αλλαγής μου άλλαξαν τον παίκτη, ο 4ος μου ζήτησε την αλλαγή και είπα προς τον πάγκο της ομάδας: «Θα μου πεις ρε μαλ... ποιον να βγάλω;». Ο 4ος νόμιζε ότι το είπα σε εκείνον».

Last modified onΣάββατο, 12 Μάρτιος 2022 15:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep