«Αντίο» με ψηλά το κεφάλι

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκε 0-1 από τον Παναθηναϊκό και αποχαιρέτησε το Κύπελλο.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας απoκλείστηκε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον Παναθηναϊκό. Οι «κιτρινόμαυροι» κοίταξαν στα μάτια το «τριφύλλι» και παρότι έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο, όπως και στο πρώτο ματς (4-0), στο πρώτο ημίχρονο έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Στο 21' ο Διούδης απέκρουσε το κοντινό σουτ του Γκίνη, ενώ στο 27' ο Γκίνη βγήκε απέναντι από τον κίπερ των «πρασίνων», ο οποίος τον νίκησε σε τετ α τετ. Ο Παναθηναϊκός βέβαια είχε απειλήσει πρώτος, όταν το σουτ του Βιτάλ μέσα από την περιοχή και δεξιά κατέληξε στο οριζόντιο.

Το γκολ που έδωσε το «διπλό» στους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 81' ο Παλάσιος με κοντινό πλασέ, μετά από γύρισμα του Αϊτόρ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρομάνος, Γκουγκούδης, Λαρέα (56' Καρανίκας), Κοτσώνης, Μπάλλας, Πλέγας (75' Θεολόγης), Βιδάλ (69' Μπιανκόνι), Μπαντιμπανγκά (56' Κουτσιανικούλης), Γκίνη (69' Πολίτης), Μανιός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Σάντσες (64' Σιδεράς), Χατζηθεοδωρίδης, Σάρλια, Πούγγουρας, Αγιούμπ (64' Παλάσιος), Γκατσίνοβιτς (64'Πέρεθ), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης (74' Κουρμπέλης), Βιτάλ, Ιωαννίδης (74' Αϊτόρ).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep