«Συνηθισμένο περιστατικό»

Η απολογία του Ολυμπιακού Βόλου για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Πιερικό.

Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πιερικό. Οι Ερυθρόλευκοι κλήθηκαν σε απολογία την Παρασκευή (10/12), γιατί στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι οπαδοί των γηπεδούχων... ανέβηκαν πάνω στον πάγκο των φιλοξενούμενων, κάτι που η ομάδα της Μαγνησίας αρνήθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας αφού στάθηκε στις φιλικές σχέσεις των δύο ομάδων, επεσήμανε:

«Ένα μέλος του τιμ του Πιερικού σηκώθηκε να δώσει εντολή και γυρνώντας προς τον πάγκο έκανε μια χειρονομία που εξαγρίωσε τους δικούς μας. Κατέβηκαν από τις θέσεις τους, αλλά δεν είναι δυνατόν να ανέβουν πάνω στον πάγκο. Και ο πιο γυμνασμένος να είσαι δεν μπορείς να ανέβεις. Τα πλαστικά μπουκάλια δεν έπεσαν στην αντίληψή μας και δεν ξέρουμε πώς πέρασαν μέσα. Το συμβάν με την παρέμβαση των αξιωματούχων έληξε. Μετά το φινάλε και ο προπονητής της αντίπαλης ομάδας μας ζήτησε συγγνώμη».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μαυρονάσιος είπε:

«Εξεπλάγην με το κατηγορητήριο. Αυτό που έγινε είναι ένα απλό περιστατικό που γίνεται κάθε Κυριακή. Το ποδόσφαιρο δεν είναι κατηχητικό. Έκανε το μέλος του τιμ μια άσεμνη χειρονομία και τέσσερις, πέντε εξαγριώθηκαν. Ο πάγκος είναι στο κέντρο του γηπέδου, εκεί που κάθονται οι κάτοχοι διαρκείας και οι VIP. Δεν επηρέασε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Απλώς χτυπούσαν τα κάγκελα. Ο κόσμος ήταν αγανακτισμένος, γιατί χάναμε. Μετά το τέλος αγκαλιαστήκαμε με τον αντίπαλο».

Ο αθλητικός δικαστής επεσήμανε ότι υπάρχουν κανονισμοί και ποινές και στάθηκε στην αναφορά του φ.α. ότι οπαδοί ανέβηκαν πάνω στον πάγκο. Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι επανέλαβαν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό να συμβεί.

Last modified onΔευτέρα, 13 Δεκέμβριος 2021 12:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep