Μείωσαν τις αποστάσεις

Αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής, βαθμολογία, το πρόγραμμα των πλέι οφ – πλέι άουτ και οι σκόρερ της Super League 2.

Με 16 γκολ ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της Super League 2. Η Ξάνθη με την πιο ευρεία φετινή της νίκη (4-0) τερμάτισε στη 2η θέση και άφησε εκτός πλέι οφ την Παναχαϊκή που θα αρκεστεί στην… αγγαρεία των πλέι άουτ. Μείωσε έτσι τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ιωνικό (1-1 με τα 5α Χανιά) στους έξι βαθμούς.

Στην 3η θέση παρέμεινε ο Λεβαδειακός που έκανε περίπατο (4-0) στο γήπεδο της Δόξας Δράμας, ενώ στην 4η θέση βρέθηκε ο Εργοτέλης με το 3-0 στην έδρα του Απόλλωνα Λάρισας. Την εξάδα των πλεί οφ συμπλήρωσε ο Διαγόρας παρότι ηττήθηκε 2-1 από τον Καραϊσκάκη στην Άρτα.

Στο χειρότερο ματς της ημέρας ο ΑΟ Τρίκαλα και ο ΟΦΙ έμειναν στο 0-0. Ο πόντος αυτός, πάντως, ήταν αρκετός ώστε οι Θεσσαλοί να πλασαριστούν 8οι. Μόνο κέρδος για τους Κρητικούς ότι κράτησαν το μηδέν στην άμυνα έπειτα από περίπου τρεις μήνες.

Στον πίνακα των σκόρερ ο Ματίας Κάστρο του Ιωνικού κατάφερε να τερματίσει 1ος με... διπλάσια τέρματα σε σχέση με τον 2ο Γιώργο Μανουσάκη του Εργοτέλη. Στην 3η θέση ο Ταϊρόν Κόνραντ του Εργοτέλη με τα δύο γκολ στη Λάρισα έπιασε τον Χρήστο Αραβίδη της Παναχαϊκής και τον Μιγκέλ Μπιανκόνι του Λεβαδειακού.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ - ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ

Last modified onΤετάρτη, 21 Απρίλιος 2021 23:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep