Εκτέλεσαν τον Γιαλιά

Ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα δολοφονήθηκε στη Μάνδρα.

Απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (07/02) στη Μάνδρα Αττικής ο Χρήστος Γιαλιάς. Τον 59χρονο επιχειρηματία, σύμφωνα με τις αρχές, «γάζωσαν» με 15 σφαίρες σε απόσταση 200 μέτρων από το σπίτι του.

Οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και ο συνεπιβάτης ήταν εκείνος που πυροβόλησε και σκότωσε τον πρώην ιδιοκτήτη των Τρικάλων. Σύμφωνα με την ΕΡΤ βρέθηκαν 15 κάλυκες από καλάσνικοφ. Αμέσως μετά οι δράστες πυρπόλησαν το όχημα, με αποτελεσμα ο Γιαλιάς να βρεθεί απανθρακωμένος. Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε μια καμένη μηχανή στην Πάχη Μεγάρων και το Ανθρωποκτονιών εξετάζει αν πρόκειται γι' αυτή που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του. Σημειώνεται ότι τον επιχειρηματία δεν συνόδευε η προσωπική του ασφάλεια.

agial

Είχαν προηγηθεί δύο τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση τα οποία οδήγησαν την αστυνομία στο σημείο που βρέθηκε η σορός. Έκτοτε η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Ο Γιαλιάς ήταν ιδιοκτήτης των εταιρειών ΦΑΡΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, G&G, G-EXPRESS, BELLA GRECO με έδρα το Μιλάνο, που απασχολεί περισσότερους από 2000 εργαζόμενους. Υπήρξε ιδιοκτήτης των Πανελευσινιακού, Τρικάλων, Μανδραϊκού.

Last modified onΠέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2024 00:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep