Βροχή οι γκάφες του ΟΤΕ TV

Ρεσιτάλ γέλιου προσέφερε το κανάλι που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης της Football League.

H βροχή που έπεφτε στην αναμέτρηση της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν πολύ δυνατή, όπως και τα γέλια όσων παρακολούθησαν την κάλυψη από τα κανάλια του OTE TV.

Εκτός από όσα απίθανα έχουμε συνηθίσει να ακούμε τα τελευταία χρόνια από τους ανθρώπους που δεν σέβονται ούτε τα χρήματα που δαπανούν για τα δικαιώματα μετάδοσης, υπήρξε και η ανυπαρξία ενημέρωσης για το ποιοι είναι οι προπονητές των ομάδων.

Το πρώτο κρούσμα ήρθε με την έναρξη της αναμέτρησης, όπου υπήρξε λάθος στην ενδεκάδα του Απόλλωνα Σμύρνης χωρίς αυτό να διορθωθεί ως λάθος από τους δημοσιογράφους που ήταν επιφορτισμένοι με την μετάδοση.

Για κακή τους τύχη βέβαια, ο ποδοσφαιριστής που έλειπε από την ενδεκάδα της “ελαφράς ταξιαρχίας” ήταν αυτός που σκόραρε το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Μέσα σε όλα ήταν και το λάθος στον πάγκο των γηπεδούχων, αφού στην παρουσίαση αναφέρθηκε ο Σταύρος Διαμαντόπουλος, ο οποίος φυσικά δεν ήταν ο προηγούμενος προπονητής της ομάδας, αφού ο Σάκης Θεοδοσιάδης βρίσκεται στον πάγκο της Αναγέννησης Καρδίτσας από το 2012 (!).

Μάλιστα ο 69χρονος προπονητής έχει ουσιαστικά συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα της Θεσσαλίας και με εξαίρεση ένα πέρασμα του από τον Αιγινιακό το 2014-15, είχε να ασχοληθεί με την προπονητική από το 2011 με την έννοια του να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου (!).

Καλό θα ήταν να υπάρχει σεβασμός στους ανθρώπους που παρακολουθούν την κατηγορία τη Football League, επειδή η δημοσιογραφική ομάδα που υπάρχει είναι παντελώς άσχετη με το αντικείμενο σε αντίθεση με τους φιλάθλους των συλλόγων της δεύτερης κατηγορίας που γνωρίζουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για τις ομάδες του και τους αντιπάλους τους.  

 

Last modified onΠέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 15:34

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep