Ο Κούγιας... ξήλωσε μπαριέρα

Ο... βιαστικός Αλέξης Κούγιας και η συνάντηση στη Μύκονο με τον Βαγγέλη Πλεξίδα.

Ταξίδι - αστραπή από τη Μύκονο στην Πάτρα έκανε την Κυριακή (05/07) ο Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να προλάβει να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος υποστήριξε ότι στη βιασύνη του... ξήλωσε μία μπαριέρα στα διόδια! Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στον «Ok Radio 104,8»:

«Όταν την Παρασκευή ο Βαγγέλης Πλεξίδας μου είπε ότι φεύγει τριήμερο, κατάλαβα ότι θα πήγαινε στη Μύκονο. Προσπάθησα και τελικά βρήκα εισιτήρια. Το Σάββατο το απόγευμα τον συνάντησα και το βράδυ τον φιλοξένησα. Δεν γνώριζε ότι θα πήγαινα. Τον ανακάλυψα σε ένα μέρος που συχνάζει. Φάγαμε, γνωρίστηκα καλύτερα με την οικογένειά του και τον φιλοξένησα. Στις 7 παρά έφυγα για την Πάτρα και πήγαινα τόσο γρήγορα που πήρα μία μπαριέρα με το αυτοκίνητό μου, γιατί ήξερα ότι τα διόδια ήταν ανοικτά.

Το βράδυ δεν τον έβρισκα πουθενά στα Τρίκαλα. Τον περίμενα την άλλη μέρα στα δικαστήρια, είχε φύγει και απογητεύτηκα. Γι' αυτό ανακοίνωσα συνέντευξη, ώστε να κάνω γνωστή τη ματαίωση της αγοραπωλησίας. Όταν πήγαινα στο ξενοδοχείο με πήρε ο δικηγόρος του, ο Αλεξίου και μου είπε ότι εκείνος έφταιγε που δεν με είχε ενημερώσει. Μάλιστα, μου είπε: «Γύρνα πίσω, γιατί θα με φάει ο Πλεξίδας».

Last modified onΤρίτη, 07 Ιούλιος 2015 14:29

1 comment

  • valholl851
    valholl851 Τετάρτη, 08 Ιούλιος 2015 01:07 Comment Link

    Τα καραγκιοζιλίκια συνεχίζονται. Ποιος να τους πάρει στα σοβαρά, έχουν γίνει ο περίγελος του καλοκαιριού.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep