Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το αντίο του Ταμπάκη

Ο Βασίλης Ταμπάκης αποχαιρέτησε τον Φωκικό μέσω Facebook.

O πρώην επιθετικός της ομάδας της Άμφισσας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κηφισιά έπειτα από 9 χρόνια συνεργασίας και μέσω Facebook αποχαιρέτησε διοίκηση και φιλάθλους. Αναλυτικά ανέφερε:

«Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στη διοίκηση του ΦΩΚΙΚΟΥ για τη συνεργασία, την αγάπη και την στήριξη που μου παρείχαν επί 9 συνεχόμενα έτη, καθώς και στον κόσμο της ομάδας με τον οποίο είχα πάντα μία ιδιαίτερη σχέση.

Δυστυχώς για τα 2 επόμενα χρόνια είναι απαραίτητη η παρουσία μου στην Αθήνα σε καθημερινή βάση και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Από σήμερα πήρα την απόφαση να αγωνίζομαι για τα επόμενα 2 χρόνια στο πιο οργανωμένο, καθαρό και υγιές σωματείο Β' και Γ' Εθνικής της Αττικής, την ομάδα της Κηφισιάς.

Νιώθω πραγματικά περήφανος και ήταν τιμή μου να είμαι μέλος και αρχηγός σε μία ομάδα με την οποία επί επτά συνεχόμενα έτη πετυχαίναμε το στόχο μας. Εύχομαι κάποια στιγμή να επιστρέψω σε αυτή την ομάδα και να ζήσουμε ανάλογες στιγμές χαρά και επιτυχιών όπως στο παρακάτω βίντεο. Καλή επιτυχία στον Φωκικό όπου πέρασα τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου χρόνια και δεν ήταν απλά μια ομάδα για μένα, αλλά η οικογένειά μου...»

Last modified onΔευτέρα, 15 Ιούλιος 2013 23:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep