Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

20 πούλμαν για Κατερίνη

Με 20 πούλμαν θα ταξιδέψουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου στην Κατερίνη για την αναμέτρηση με τον Πιερικό. Με 20 πούλμαν θα ταξιδέψουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου στην Κατερίνη για την αναμέτρηση με τον Πιερικό.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θα έχει την συμπαράσταση των οπαδών του στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πιερικό στην Κατερίνη και ήδη έχουν συμπληρωθεί οι θέσεις για είκοσι πούλμαν.

Περισσότεροι από χίλιοι θα είναι οι οπαδοί της ομάδας που θα μετακινηθούν με πούλμαν στην Κατερίνη, ενώ αναμένεται να υπάρξει μετακίνηση και με ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα. Η διοίκηση ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια που είχε στα γραφεία της εξαντλήθηκαν, αλλά έπειτα από συνεννόηση με τη διοίκηση του Πιερικού θα υπάρχουν ανοικτά εκδοτήρια για τους οπαδούς της ομάδας του Βόλου έξω από τη θύρα 5 του γηπέδου της Κατερίνης.

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου να είναι η πλειοψηφία στο γήπεδο της Κατερίνης, αφού υπήρξε αντίδραση από τους οργανωμένους οπαδούς του Πιερικού, επειδή παραχωρήθηκε στους φιλοξενούμενους η θύρα 5 που παραδοσιακά είναι θέση οπαδών του Πιερικού.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep