Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ψηφίζουν» Nova και ΟΠΑΠ

Τις "ψήφους" του ΟΠΑΠ και της Nova περιμένουν στην Super League για να κλειδώσει η απόφααση της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, την οποία καλύπτει νομικα η ΕΠΟ. Τις "ψήφους" του ΟΠΑΠ και της Nova περιμένουν στην Super League για να κλειδώσει η απόφααση της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος, την οποία καλύπτει νομικα η ΕΠΟ.

Η αναδιάρθρωση χρειάζεται ακόμη δύο «ψήφους» σύμφωνα με τον πρόεδρο της Super League Γιάννη Μώραλη.

«Είμαστε θετικοί στην αναδιάρθρωση. Το θέμα των κανονισμών καλύπτεται από την ΕΠΟ. Δεν έγινε καμία ψηφοφορία, η απόφαση είναι ομόφωνη. Θα συναντηθούμε την Δευτέρα με ΟΠΑΠ και Nova και αν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις θα προχωρήσουμε»

Ο πρόεδρος της Super League μετά το τέλος της συνεδρίασης της Super League είπε πως η απόφαση της αναδιάρθρωσης ήταν ομόφωνη και δεν υπήρξε καμία ψηφοφορία. Παράλληλα τόνισε πως θα χρειαστεί να γίνουν τα ραντεβού με την Nova που έχει το τηλεοπτικό συμβόλαιο και με τον ΟΠΑΠ που έχει την χορηγία του πρωταθλήματος ώστε να επικυρωθεί η απόφαση της Super League.

Για το θέμα της ψηφοφορίας είναι πλέον συνηθισμένο να μην μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία τόσο η Super League, όσο και η Football League διότι δεν έχουν την πίστη πως μπορεί να περάσουν όλα αυτά χωρίς αντιδράσεις. Οπότε μετρούν απλά τις αντιδράσεις και βγαίνει ένα «θεωρητικό» αποτέλεσμα.

«Ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε μετά το συμβούλιο: "Είμαστε θετικοί στην αναδιάρθρωση. Το θέμα των κανονισμών καλύπτεται από την ΕΠΟ. Δεν έγινε καμία ψηφοφορία, η απόφαση είναι ομόφωνη. Θα συναντηθούμε την Δευτέρα με ΟΠΑΠ και Nova και αν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις θα προχωρήσουμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep