Με καρέ 2η η Ξάνθη

Η Ξάνθη παρέσυρε (4-0) την Παναχαϊκή, τερμάτισε 2η και έστειλε τους Αχαιούς στα πλέι άουτ.

Σε εφιάλτη μετέτρεψε η Ξάνθη την προσπάθεια της Παναχαϊκής για είσοδο στα πλέι οφ. Η ακριτική ομάδα έφτασε στην πιο άνετη (4-0) φετινή της νίκη, τερμάτισε στη 2η θέση και έστειλε τους Κοκκινόμαυρους 7ους και στα πλέι άουτ.

Οι Ακρίτες ανέβασαν ρυθμό μετά το πρώτο 15λεπτο και στο 19' λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μαρκοπουλιώτης έδιωξε σε κόρνερ σε προβολή του Μικελτάτζε. Στην εξέλιξη της φάσης, όμως και στην εκτέλεση του Βόλτερς ο Καπνίδης με κεφαλιά έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού. Ο ίδιος στο 35' είχε κεφαλιά στη συμβολή των δοκών.

Η Ξάνθη φρόντισε να «καθαρίσει» την υπόθεση 2η θέση αρκετά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με σουτ του Τάτου (49'). Οκτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος είχε σουτ στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καπνίδης έκανε το 3-0. Το 4-0 διαμόρφωσε ο Μικελτάτζε από ασίστ του Τεσίγια στο 82' και αφού προηγήθηκε τραγικό λάθος των φιλοξενούμενων στη μεσαία γραμμή.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 20',57' Καπνίδης, 49' Τάτος, 82' Μικελτάτζε
Δοκάρι: 35' Καπνίδης, 57' Τάτος

ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Τσαμούρης (61' Τζούρμαν), Τ. Παπάζογλου (78' Παντελιάδης), Μπριλάντε, Δημούτσος (70' Τεσίγια), Βόλτερς, Τάτος (61' Θυμιάνης), Σιατραβάνης, Καπνίδης (70' Θ. Παπάζογλου), Μικελτάτζε.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Χρήστος Καραπίτσος): Κολοβούρης, Πάνος, Μαρκοπουλιώτης (70' Κόκας), Πατάπης, Πλιάτσικας, Μπρους (60' Σταμόπουλος), Μουστακόπουλος (30' Αργυρόπουλος), Μασούρας (70' Τσερούτι), Γιούσης, Αραβίδης, Κουσκουνάς (60' Μπάτροβιτς).

Διαιτητής: Βρέσκας (Πιερίας)
Βοηθοί: Κουφός, Τυριακίδης (Μακεδονίας)

Last modified onΤετάρτη, 21 Απρίλιος 2021 17:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep