Τέλος στο αρνητικό σερί

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 3-1 τον Εργοτέλη και σημείωσε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Την 1η αγωνιστική ο Απόλλων Λάρισας είχε νικήσει 2-1 την Κέρκυρα. Έκτοτε ακολούθησαν δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Την Κυριακή (24/11) για την 6η αγωνιστική της Super League 2 η θεσσαλική ομάδα επικράτησε 3-1 του Εργοτέλη και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15' με σουτ του Γκουστάβο Σάντος μέσα από την περιοχή, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 43' εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Κουρτεσιώτη και έκανε το 2-0. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μισού ακολούθησε και τρίτο τέρμα.

Ήταν ο Μπαστακός που στο 50' με πλασέ από κοντινή θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για την ομάδα του Άριαν Μπελά. Το μόνο που κατάφερε ο Εργοτέλης ήταν να μειώσει στο 75'. Ο Έφορντ έστρωσε τη μπάλα στον Ροβίθη, ο οποίος δεν αστόχησε και έκανε το 3-1.

Μπορεί η ομάδα του Ηρακλείου να παρουσίασε διαφορετικό πρόσωπο στα λεπτά που ακολούθησαν, αλλά δεν άλλαξε κάτι και ο Απόλλων Λάρισας κατέκτησε τους τρεις βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι που προέρχονταν από δύο διαδοχικές νίκες, προσγειώθηκαν ανώμαλα στη Λάρισα και υπέστησαν την ήττα.

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Γκέκας, Σκουπρά, Χατζής, Καρατάσιος, Γκουστάβο Σάντος (75' Τασιούλης), Μπαστάκος (87' Μπιμάι), Λίταινας, Ναζίμ, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Σιφναίος (69' Σιφναίος)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης (67' Μπότε), Μπάτζιος, Σπίριακ, Μπρους, Μπουτσάκης (46' Γροντής), Τσέλιος, Έφορντ, Μπαράτα (46' Ροβίθης), Κουατέγκ

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2019 16:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep