Ποδαρικό με Τζιώρα!

Ο Χρήστος Τζιώρας οδήγησε τον Καραϊσκάκη Άρτας στο τρίποντο - χρυσάφι με 1-0 απέναντι στον Εργοτέλη.

Το πρώτο τρίποντο του 2019 πανηγύρισε στις 27 Ιανουαρίου ο Καραϊσκάκης Άρτας! Στο ντεμπούτο του Απόστολου Χαραλαμπίδη στον πάγκο οι «πράσινοι» έκαμψαν την αντίσταση του Εργοτέλη με 1-0 και είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Τζιώρα. Ο έμπειρος επιθετικός στη δεύτερη εμφάνισή του έδειξε ότι αποτελεί σίγουρη λύση στο σκοράρισμα και ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του στο τρίποντο - χρυσάφι.

Η ομάδα του Ηρακλείου είχε τις στιγμές της στο παιχνίδι, όμως έδειξε κουρασμένη από την υπερπροσπάθεια του Κυπέλλου και τα 120 λεπτά του αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ. Έτσι, ισοβαθμεί πλέον με τον Ηρακλή στην 6η θέση της βαθμολογίας και έμεινε αρκετά πίσω από τη διεκδίκηση των πρώτων θέσεων

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Ο Κάκκο στο 3' με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Κατσιμήτρο να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ ο Εργοτέλης απάντησε με άστοχο σουτ του Κουατένγκ στο 7. Οι γηπεδούχοι, όμως συνέχισαν να πιέζουν. Ο Παντίδος με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ του Εργοτέλη στο 12', αλλά στο 36' δεν ίσχυσε το ίδιο για τον Χρήστο Τζιώρα. Ο έμπειρος επιθετικός έπειτα από σέντρα του Βουκμίροβιτς πετάχτηκε μέσα στην περιοχή και με προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Άρτας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκκι Παπαβασιλείου ξεκίνησε το παιχνίδι με δύο νέα πρόσωπα, τους Μπουρσέλη, Ιατρούδη, ενώ τις ολοκλήρωσε σχετικά γρήγορα με τον Ροβίθη, προκειμένου να τα δώσει όλα για την ισοφάριση. Παρόλα αυτά ο Καπνίδης (51') και ο Γροντής (65') δεν κατάφεραν σε προσπάθειές τους να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Το ματς όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο δυνατό, με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και τους «πράσινους» να κρατούν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 36' Τζιώρας

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Ροντρίγκεθ, Παντίδος, Χούσος (86' Χρούσιελ), Ψιάνος, Βουκμίροβιτς (57' Μασούρας), Γυφτοκώστας (70' Άλεξιτς), Κάκκο, Τζιώρας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Κοιλιάρας, Προβυδάκης (46' Μπουρσέλης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Γροντής, Τσέλιος, Κουατένγκ (46' Ιατρούδης), Καπνίδης (64' Ροβίθης), Έφορντ.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
Βοηθοί: Πήττας (Ηλείας), Λιόντος (Ηπείρου)

Last modified onΚυριακή, 27 Ιανουάριος 2019 16:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep