Δεν «πλήρωσε» τη φλυαρία

Ο Δημήτρης Μάνος ήταν ο σκόρερ του ΟΦΗ και αυτή την αγωνιστική για τον ΟΦΗ. Ο Δημήτρης Μάνος ήταν ο σκόρερ του ΟΦΗ και αυτή την αγωνιστική για τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας που θα μπορούσε να τον είχε «τιμωρήσει» για τις ευκαιρίες και το χαμένο πέναλτι.

[googlead][/googlead]

Ο Δημήτρης Μάνος ήταν εκείνος που οδήγησε τον ΟΦΗ για ακόμη μια αγωνιστική στην κατάκτηση των τριών βαθμών, αφού σκόραρε με σουτ εκτός περιοχής στο 14ο λεπτό και κέρδισε το πέναλτι που έχασε ο Βουό στο 1-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Ηράκλειο.

Η ομάδα της Κρήτης έδειξε από τα πρώτα λεπτά τις προθέσεις της, κράτησε τον έλεγχο της μπάλας και έφτασε νωρίς στο γκολ με ωραίο σουτ του Δημήτρη Μάνου εκτός περιοχής. Από εκεί και πέρα, βέβαια, έδειξε σημάδια φλυαρίας, οι ποδοσφαιριστές της έκαναν πολλά λάθη όταν έφταναν στα όρια της περιοχής και οι λίγες ουσιαστικές φάσεις που δημιούργησε ήταν από λάθη της άμυνας της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Από την άλλη πλευρά έγιναν πολλά λάθη στις αντεπιθέσεις που έκαναν οι φιλοξενούμενοι, με κυριότερη το δοκάρι που είχε ο Κονέ στο 57ο λεπτό με σουτ από τα όρια της περιοχής μετά από λάθος συνεννόηση του Στρέζου με τον Κομεσίδη.

Στο 73ο λεπτό, ο Μάνος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του στην μεγάλη περιοχή από τον Μπιτέλη, αλλά ο Βουό που ανέλαβε την εκτέλεση μετά από διαβουλεύσεις, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αφού αυτή προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι της εστίας της Αναγέννησης. 

Στα τελευταία λεπτά κύλησε απλά ο χρόνος, με τον τεχνικό του ΟΦΗ, Νίκο Παπαδόπουλο, να κάνει αλλαγή στις καθυστερήσεις για να είναι απόλυτα σίγουρος για την «κατοχύρωση» των τριών βαθμών. Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι πήγαν στο +5 από την 3η Παναχαϊκή με ματς περισσότερο, βέβαια, ενώ η ΑΣΑ παρέμεινε 12η θέση με 21 πόντους.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΦΗ - ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1-0
ΓΚΟΛ: 14' Μάνος,
ΔΟΚΑΡΙ: 57' Κονέ, 73' Βουό
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΤΙ: 73' Βουό
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Λεάλ (62' Ντίνας), Βουό, Μάνος, Παπαστεριανός (90'+3’ Βαφέας), Κομεσίδης, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (85’ Μαχαίρας), Ποτουρίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Λεφίδης (65' Καραγιάννης), Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης, Ντάγκρας (48' Χαντζάρας – 85’ Τζέκος), Κονέ, Πλαβούκος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Κοκμοτός (Ρεθύμνου), Γιαννίκος (Πειραιά)

Last modified onΚυριακή, 04 Μάρτιος 2018 00:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep