Ηρωικός... Καραϊσκάκης

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης δεν κατάφερε να νικήσει την άμυνα της ΑΕ Καραϊσκάκης, έμεινε στο 0-0 παρότι είχε καλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

[googlead][/googlead]

Η ΑΕ Καραϊσκάκης γνώριζε πως οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος της στην αναμέτρηση με τον Άρη και μπήκε με σαφές πλάνο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το κράτησε σε όλο το διάστημα και έτσι πήρε την πολύτιμη ισοπαλία με 0-0. Χρειάστηκε πάντως πολλές φορές να κάνουν υπέρβαση για να διώξουν γεμίσματα και σουτ των γηπεδούχων. 

Ο Άρης άφησε να του φύγει από τα χέρια το πρώτο ημίχρονο, όπου δεν κατάφερε να δημιουργήσει απέναντι στην καλή άμυνα και τις αλληλοκαλύψεις την άμυνας της ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ήταν ελάχιστες και από την πλευρά της, η ομάδα της Άρτας πάλεψε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει κινδύνους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο πρώτες καλές ευκαιρίες ήταν για την πλευρά της ΑΕ Καραϊσκάκης και έτσι ήρθαν και οι πρώτες φωνές από την εξέδρα για την ομάδα του Άρη.

Οι αλλαγές του Δημήτρη Σπανού, ο οποίος πέρασε στο ματς τους Μουμίν - Μπαργκάν - Μιλούνοβιτς, έφερε καλύτερη εικόνα, αλλά και πάλι η αυξημένη πίεση λόγω και του χρόνου που κυλούσε δεν άφησε πολλά περιθώρια σε καλές ενέργειες.

Τα σουτ και τα γεμίσματα δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα να διατηρήσουν με σχετικά λίγο κόπο το μηδέν για την εστία τους.

Η καλύτερη φάση του Άρη ήταν στο 94ο λεπτό, όταν ο Βαλεριάνος έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής στο παραθυράκι της εστίας της ΑΕ Καραϊσκάκης και ο Μέλκας έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Αυτή είναι η τρίτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα για τον Άρη που παραμένει βέβαια αήττητος. Μάλιστα και οι τρεις φορές που δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο τελείωσαν με ισοπαλία 0-0. Οι δύο προηγούμενες ήταν με τον ΟΦΗ εντός έδρας και τον Παναιγιάειο στο Αίγιο. 

H ΕΞΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Ντούνης (67' Μπαργκάν), Παυλίδης (63' Μιλούνοβιτς), Διαμαντόπουλος, Λώττας (56' Μουμίν), Πλατέλλας

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σ. Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Χούσος (70' Ψιάνος), Κόλινς, Λουκίνας, Δημητριάδης (82' Νικολόπουλος), Μακρίδης (76' Κυριάκης).

ΔIAITHTHΣ: Κουναλάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Βρούζος (Πιερίας), Μανάσης (Τρικάλων)

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 20 Ιανουάριος 2018 17:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep