Ούρ(ι)ος άνεμος για Κισσαμικό!

Με γκολ του Ούρος Στογιάνοφ ο Κισσαμικός έκαμψε (2-1) την αντίσταση του Παναιγιαλείου.

Από τις 22 Δεκεμβρίου είχε να πανηγυρίσει τρίποντο ο Κισσαμικός. Έπρεπε, λοιπόν, να φτάσουμε αρχές Φεβρουαρίου, ώστε οι «κυανόλευκοι» να κατακτήσουν νίκη και να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Η ομάδα των Χανίων κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Παναιγιαλείου με 2-1 χάρη σε γκολ του νεοαποκτηθέντα, Ούρος Στογιάνοφ, ο οποίος σημείωσε το πρώτο του τέρμα στη χώρα μας και έδωσε στο 65' για δεύτερη φορά προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν, βρήκαν απάντηση στο γκολ (45') του Ν' Γκουέμ με τον Κρητικό (54'), αλλά έμειναν χωρίς νίκη μακριά από το Αίγιο από τις 11 Απριλίου 2016!

Το πρώτο 45λεπτο ήταν πολύ κακό χωρίς τη μεγάλη φάση. Οι φιλοξενούμενοι με νέα πρόσωπα τους Γκαραβέλη, Ταουσιάνη στην ενδεκάδα δεν απειλήθηκαν καθόλου, ενώ είχαν δύο τελικές με τους Σκαρτσίλα, Κρητικό. Η χανιώτικη ομάδα είχε τον άνεμο με το μέρος της και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο αντίπαλοι θα πήγαιναν ισόπαλοι στα αποδυτήρια, ήρθε ο Ν' Γκουέμ να βάλει τους «κυανόλευκους» σε θέση οδηγού με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο προπονητής της ομάδας του Αιγίου πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο τον Γκούφα στη θέση του Ταουσιάνη για να πιέσει περισσότερο και στο 54' ήρθε η ισοφάριση. Ο Κρητικός, λοιπόν, δέχτήκε την κάθετη μπαλιά, «έσπασε» το τεχνητό οφσάιντ και αφού πέρασε τον Λαζαρίδη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Παρά την ψυχρολουσία οι Κρητικοί δεν το έβαλαν κάτω και στο 65' δικαιώθηκαν. Ο Μάντζης έβγαλε την ασίστ για τον Σέρβο, Ούρος Στογιάνοφ και αυτός στην 3η εμφάνισή του με τα κυανόλευκα νίκησε τον Γκαραβέλη και έδωσε ξανά το προβάσισμα στον Κισσαμικό. Ένα προβάδισμα που οι γηπεδούχοι κράτησαν ως το φινάλε και πανηγύρισαν έτσι το πρώτο τρίποντο μέσα στο 2017.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

  • KΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 2-1 
  • Σκόρερ: 45' Ν' Γκουέμ, 65' Στογιάνοφ - 54' Κρητικός
  • ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Γκούμας, Ν' Γκουέμ, Μαρτίνεθ (85' Σελινιωτάκης), Κίκε (73' Ποκόνγκ), Μάντζης (78' Μίλιτς), Στογιάνοφ.
  • ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο (26' Παναγιώτου), Ρότα, Μωυσίδης (68' Τσότρας), Καζναφέρης, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Κρητικός, Ταουσιάνης (46' Γκούφας).
  • Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
  • Βοηθοί: Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), Βυζιργιαννάκης (Ρεθύμνου)

Last modified onΚυριακή, 05 Φεβρουάριος 2017 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep