«Επανέλεγχος την Κυριακή»

Την Κυριακή (15/1) θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του «Δ. Κοντικάκης» για το ματς Αγροτικός Αστέρας - Άρης

Δύσκολο είναι να διεξαχθεί την Κυριακή (15/1) το παιχνίδι του Αγροτικού Αστέρα με τον Άρη, με βάση την κατάσταση του γηπέδου, ωστόσο βάσει του ΚΑΠ οι δύο ομάδες θα πρέπει να δώσουν και πάλι το παρών στο «Δ. Κοντικάκης».

Ο διαιτητής, Αριστομένης Κουτσιαύτης, εξέτασε τον αγωνιστικό χώρο στον Εύοσμο, όπου τον έκρινε ακατάλληλο, ενώ εξέφρασε αμφιβολίες κατά πόσο σε 24 ώρες θα μπορέσει να διεξαχθεί το παιχνίδι. Ωστόσο, βάσει το ΚΑΠ, έδωσε ραντεβού με τις δύο ομάδες την Κυριακή (15/1, 15:00) στο γήπεδο, για να επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Τόσο ο Αγροτικός Αστέρας, όσο και ο Άρης, αποφάσισαν να στείλουν τα σχετικά έγγραφα στη Football League, προκειμένου να αναβληθεί ο αγώνας και να οριστεί σε νέα ημερομηνία. Δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ να υπάρξει αλλαγή της στάσης της διοργανώτριας αρχής και να αναβληθεί οριστικά το παιχνίδι.

Ο παρατηρητής, Δημήτρης Μπόνος, ανέγνωσε το φύλλο αγώνα, στο οποίο αναφέρεται: «Πραγματοποιήθηκε έλεγχος μαζί με τους διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο. Η παρατήρηση σε πέταγμα της μπάλας από τον διαιτητή ήταν να κολλάει η μπάλα, με αποτέλεσμα να μη διεξαχθεί ο αγώνας σήμερα. Ο λόγος είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου είναι καλυμμένο από χιόνι και σε μερικά σημεία υπάρχει παγετός, όπως στις εστίες και στις άκρες. Έγινε ο έλεγχος και γι’ αυτό τον λόγο διαιτητής αποφάσισε τη μη διεξαγωγή του αγώνα. Αύριο την ίδια ώρα, θα γίνει πάλι ο έλεγχος και θα αποφασίσουμε για τη διεξαγωγή του αγώνα».

Στην ανακοίνωση της αναβολής του αγώνα, ο Αγροτικός Αστέρας αναφέρει:

«Την αναβολή της αναμέτρησης για τη 10η αγωνιστική ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και τον Άρη αποφάσισε ο διαιτητής του αγώνα Αριστομένης Κουτσιαύτης.

Οι δύο ομάδες προσήλθαν κανονικά στο «Δ. Κοντικάκης», η αυτοψία του αγωνιστικού χώρου από τον παρατηρητή της αναμέτρησης, Δημήτρη Μπόνο και τον πρώτο διαιτητή, Αριστομένη Κουτσιαύτη πραγματοποιήθηκε κανονικά με την οριστική απόφαση να αναφέρει αναβολή και επιστροφή και πάλι στον ίδιο χώρο βάση του ΚΑΠ αύριο (15/1) όπου και πάλι θα γίνει νέα εκτίμηση της κατάστασης».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep