«Όρθια» η Αναγέννηση

Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 40', η Αναγέννηση κράτησε και έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα.

Πρώτο στραβοπάτημα για τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα. Η Ελαφρά Ταξιαρχία έμεινε στο 0-0 με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, παρότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 40ό λεπτό με παίκτη λιγότερο.

Σε σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, ο Δημόπουλος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Οι Θεσσαλοί έπαιξαν όμως ψυχωμένα και περιόρισαν σε μεγάλο βαθμό τους «κυανόλευκους», σε σημείο που να μην είναι διακριτή η αριθμητική διαφορά.

Για την Αναγέννηση, που προερχόταν από το εντός έδρας 2-2 στο Κύπελλο με την ΑΕΚ, αυτή ήταν η τρίτη εφετινή ισοπαλία στη Football League, ενώ έχει υποστεί και μια ήττα. Ο Απόλλων από τη μεριά του πήγε στους 10 βαθμούς.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιάννη Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Σμίλτος, Μπλέντι, Τζέκος (65' Ντιατά), Μπιτέλης (91' Τσόπελας), Τσιλούλης (93' Ξέρρας).

Απόλλων Σμύρνης (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Κύργιας, Πάνος, Πουρτουλίδης, Διαμαντόπουλος, Σιατραβάνης (89' Γκούφα), Ρομάνο, Τζάνης (63' Αλμπάνης), Κάσσος (53' Τσιάρας).

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων) Βοηθοί: Τζάνης (Τρικάλων), Διαμάντης (Έβρου)

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2016 19:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep