Το πανόραμα του Κυπέλλου

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος. Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος.

Απολογισμό 3 νίκες - 4 ισοπαλίες - 8 ήττες είχαν οι εκπρόσωποι της Football League στη 2η στροφή του Κυπέλλου. Στην 3η ημέρα της αγωνιστικής η Καλλιθέα επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου, ενώ ο ΑΟ Τρίκαλα κράτησε στο 0-0 τον ΠΑΟΚ. Ήττες με 3-1 γνώρισαν Πανσερραϊκός και Καλλονή σε Λιβαδειά και Ξάνθη αντίστοιχα, ενώ το βράδυ ο ΑΟ Χανιά ηττήθηκε 4-0 από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Σημειώνεται ότι οι 12 από τις 16 ομάδες της κατηγορίας έχουν μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στους, καθώς έχουν αποκλειστεί οι Πανελευσινιακός, ΑΟ Χανιά, Καλλονή και Πανσερραϊκός.

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ακόμη καλύτερη από την πρώτη ημέρα του προγράμματος της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν η Τετάρτη, αφού οι ομάδες της Football League έδειξαν την δυναμικότητα τους και πήραν σπουδαία αποτελέσματα. Η αυλαία άνοιξε με την ισοπαλία 2-2 της Λαμίας στην Κέρκυρα που την έφερε σε θέση πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού και ολοκληρώθηκε με τον θρίαμβο του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου επικράτησε με 2-1 έπειτα από ανατροπή. 

Στο Αγρίνιο, ο Πανθρακικός ηττήθηκε με ένα ανύπαρκτο πέναλτι, αλλά έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση με νίκη την τελευταία αγωνιστική των ομίλων μέσα στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Ο Κισσαμικός δεν αγωνίστηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών με τον Πανιώνιο και το παιχνίδι αναβλήθηκε, αφού οι «κυανέρυθροι» έχουν υποχρεώσεις για την Super League σε 48 ώρες. Στην Λάρισα, ο Πανελευσινιακός μπορεί να δέχθηκε πίεση, αλλά τελικά κράτησε χαμηλά στο σκορ και ηττήθηκε με 2-1. 

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Με απολογισμό 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες ολοκληρώθηκε η 1η ημέρα της 2ης αγωνιστικής των «32» του Κυπέλλου για τις ομάδες της Football League. Όλες τους ήταν ανταγωνιστικές, καθώς η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε ισοπαλία (2-2) απέναντι στην ΑΕΚ, ο Άρης γύρισε τη σε βάρος του κατάσταση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (3-3) και είναι αγκαλιά με την πρόκριση, ενώ ο Αιγινιακός αν και αδικήθηκε από τη διαιτησία, επικράτησε 1-0 της Βέροιας εκτός έδρας.

Την πρώτη του φετινή ήττα (1-0) γνώρισε ο Αγροτικός Αστέρας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ πολύ καλό πρόσωπο έδειξε και η Σπάρτη στα Περιβόλια παερά την ήττα (1-0) από τον Πλατανιά. Δείτε τα αποτελέσματα, τους αγώνες που ακολουθούν, όπως και τις βαθμολογίες.

TΡΙΤΗ 29 ΝΟΜΕΒΡΙΟΥ 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΣΠΑΡΤΗ  1-0
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-1
ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-3
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 0-1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΕΚ   2-2

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 

ΑΕΛ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ  2-1 
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΑΜΙΑ 2-2
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ  1-0
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 3-0
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αναβολή
ΟΦΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1 

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 

15:00  ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  3-1 
15:00  ΞΑΝΘΗ - ΚΑΛΛΟΝΗ 3-1
17:15 ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0
17:15 ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟΚ  0-0
19:30  ΑΟ ΧΑΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4

 * ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ COSMOTE TV 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ 

 

 

Last modified onΠέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2016 22:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep