Νικητής... ξανά

Πηγή φωτ.: aigioallsports.gr Πηγή φωτ.: aigioallsports.gr

Ο Παναιγιάλειος βγήκε νικητής (1-0) και από τη ρεβάνς με τον Αχαρναϊκό. Απαραβίαστη στα φιλικά η άμυνα των γηπεδούχων.

Το δεύτερο μεταξύ τους φιλικό προετοιμασίας έδωσαν το Σάββατο (22/10) το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου ο Παναιγιάλειος και ο Αχαρναϊκός. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έφυγαν νικητές (1-0) και από αυτό το τεστ, αφού είχαν επικρατήσει 2-0 στο Μενίδι, στην αναμέτρηση της 1ης Οκτωβρίου. Το σημαντικότερο για τη «Μαύρη Θύελλα» είναι ότι διατήρησε το μηδέν παθητικό για 10ο διαδοχικό φιλικό, σε ένα ματς που έγινε σε βαρύ τερέν λόγω της βροχόπτωσης.

Ο Κρητικός στο 16' είχε άστοχο σουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με κεφαλιά του Καραντασιάδη στο 40', αλλά ο Στρέζος έσωσε την εστία του. Στο 72' η ομάδα του Αιγίου άνοιξε το σκορ με τον Τσιλιγκίρη, ενώ στο 88' ο Ψύχος απέκρουσε τη μπάλα σε κοντινική κεφαλιά του Ξόμπλιου.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στρέζος (46' Αθανασόπουλος), Σανδραβέλης (59' Πατινιώτης), Ρότα (73' Ρέλλας), Κοντοές (42' λ.τ. Ντέμο), Βλάχος, Τσιλιγκίρης (73' Αράπης), Μπούζας (73' Ναγιάρ), Μωυσίδης (59' Ξόμπλιος), Καζναφέρης, Κρητικός (73' Στίκας), Σκαρτσίλας (73' Καζβιρόπουλος).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Αποστολίδης, Σωτηράκος, Καραντασιάδης, Μουστάκης, Παπατόλιος, Ντούνγκα, Τσεμπερίδης (15' λ.τ. Σταμούλης), Γουέρε, Πλαβούκος, Τζέφερσον. Έπαιξαν και οι: Χριστοφιλέας, Παπανικόλας, Ντάγκρας, Κυριαζόπουλος, Μεγαλοοικονόμου, Ψύχος, Μαρής, Τσαλικίδης, Ζαχαρός.

Πηγή: aigioallsports.gr

Last modified onΣάββατο, 22 Οκτώβριος 2016 18:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep